Connect with us

Sztori

Sokkoló tragédia történt Magyarországon

Infúziós állvánnyal törte ki kórházi kórtermének ablakát egy idős beteg Cegléden, hogy a 4. emeletről a mélybe vesse magát.

Szörnyű tragédia sokkolta a ceglédi kórház dolgozóit és betegeit. Karácsony előtt egy idős férfi vetett véget az életének. Információink szerint a beteg egy infúziós állvánnyal kitörte a 4. emeleti kórtermének ablakát, majd onnan a mélybe vetette magát. A személyzet órákon át kereste az idős férfit, de sehol sem találták. A holttestére csak másnap reggel bukkantak rá, életét már nem lehetett megmenteni – írja a Bors.

Az ügyben a lap megkereste a Toldy Ferenc Kórházat, hogy megtudja, hogyan történt az eset, és miért csak órákkal később találták meg a férfi holttestét. A ceglédi kórház főigazgatója, Pusztai Dezső szűkszavúan csak annyit válaszolt, a kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben, annak lezártáig pedig nem áll módjukban bővebb tájékoztatást adni.

A rendőrség is vizsgálja az esetet, bűncselekmény gyanúja azonban nem merült fel.

A haláleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság – az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint – vizsgálja. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel” – mondta a Borsnak Szabóné Berki Bianka százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ha úgy érzi, ön vagy a környezetében más krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőttlelkisegély-számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek- és ifjúságilelkisegély-száma: 116-111.ongyilkossagmegelozes.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top