Connect with us

Sztori

Napi horoszkóp február 8. – Rák, Mérleg, Halak, Kos, Szűz, Bika, Nyilas, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő!

Ha ma van a születésnapod: Talán úgy tűnik, hogy az elkövetkező 12 hónapban különösen gyakran részesülsz igazságtalan bánásmódban, ám tulajdonképpen az univerzum kihívása, hogy még többet és még jobbat érhess el. A benned lévő potenciál határtalan és minél nagyobb rajtad a teher, annál többet tudsz elérni.

 

Ha egyedülálló vagy, akkor ez az év izgalmakban bővelkedő lesz a romantika terén. Úgy tűnik, hogy a potenciális felek a semmiből bukkannak majd fel. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel sokszínű mindennapjaitok lesznek. Nagyon romantikus, ám néha zavaros a kettőtök közötti kapocs.

Kos

A legjobb módja, hogy túllépj egy csalódáson, ha beleveted magad a munkába és teljesen lekötöd az elmédet. Minél kevesebbet gondolkodsz azon, hol siklottak ki a dolgok, annál kevésbé tudod beforgatni magad. Csak a jövő felé nézz.

Bika

Szükséges, hogy felismerd, a világ nem tartozik neked és senki másnak sem semmilyen szívességgel. Ha azt várod, hogy ezüst tálcán fogja felkínálni, amire vágysz, akkor nagyon csalódni fogsz. Az életed a te kezedben van.

Ikrek

Kétséged nem fér hozzá, hogy a hátadra tudnád kapni a világot, de a józanész most azt súgja, hogy ez nem teljesen valószínű. Akkor vagy a legsebezhetőbb, amikor túlontúl magabiztos vagy, szóval adj lejjebb az elvárásaidból és légy óvatos.

Rák

Amit ma látsz és hallasz, inspirálni fog, hogy valami igazán jelentőset tegyél. Ne hallgass azokra, akik veszélyt kiáltanak, hiszen ők nem rendelkeznek olyan szintű energiával és lelkesedéssel, ami neked van. Mélyen legbelül tudod, hogy sikerülni fog.

Oroszlán

Mielőtt bármi újba kezdesz, legyen az egy projekt, egy hobbi vagy egy kapcsolat, kérdezd meg magadtól, hogy hosszú távon mennyit fog ez neked érni. Ne csak az anyagi vonzatára gondolj. Ha a szeretteid nem értenek egyet a céljaiddal, akkor érzelmi vonzata is lesz.

Szűz

Valamiről, ami egy kicsit negatívnak tűnik, kiderül, hogy nagyon is pozitív kimenetelű lehet, szóval adj neki egy esélyt, hogy kiforrhassa magát, mielőtt meghátrálnál és megbizonyosodnál róla, hogy hová vezet.

Mérleg

Szeretsz mások életébe boldogságot vinni, ám néha elgondolkozol rajta, hogy vajon megéri-e az erőfeszítés. Ha valaki, akinek a mai napon segítő kezet nyújtasz, rosszul bánik veled, a legjobb, ha meghátrálsz és hagyod szenvedni. Nem tudsz mindenkin segíteni.

Skorpió

Valami okból kifolyólag az elgondolás, amit szeretnél közvetíteni, nem fogja kiváltani az elvárt hatást a célközönségnél. Lehet, hogy túl erősen próbálkozol. Talán jobb lenne egyszerűbb szavakat használni, hogy mindenki számára egyértelmű legyen a mondandód.

Nyilas

Az őszinteség messze a legjobb irányelv, szóval ne akarj olyan dolgokat mondani, amelyeket nem tartasz igaznak, csak azért, hogy másokat boldoggá tégy vele. Azt hiszed, hogy ezzel jót teszel nekik, pedig egyáltalán nem. Tudniuk kell az igazat.

Bak

Szereted, ha a dolgok úgy maradnak, ahogy vannak, de ekkora mértékű kozmikus aktivitással a jegyedben ez most szinte lehetetlen. Szoktasd hozzá az elmédet a változáshoz, mert nagy az esélye, hogy hamarosan be fog következni az életedben.

Vízöntő

Egy pénzügyi probléma az elkövetkező napokban meg fog oldódni, szóval ne is aggodalmaskodj rajta tovább. Mostanra már tudnod kellene, hogy minden egyes kihívás magával hordozza a megoldást is, szóval maradj éber és kész

a cselekvésre.

Halak

Egyesek mindig olyan negatívak – ez a természetük része – de neked nem kell hallgatnod rájuk és még kevésbé úgy cselekedned, ahogy azt mondják. Az egyetlen tanács, amit követned kell, az az, amit a bensőd súg neked.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top