Connect with us

Celebek

Most kaptuk a hírt – autóbalesetet szenvedett a magyar mulatós zenész szerelme

Csocsesz telefonon kapta a szörnyű hírt, ami után egyből elsápadt. Kedvese, Angéla súlyos atuóbalesetet szenvedett, azonnal a sürgősségire vitték.

Angi éppen hazafelé tartott a párjához, amikor megtörtént a baj: egy busz csapódott bele a semmiből és kész csoda, hogy túlélte az ütközést.

“Minden olyan gyorsan történt. Az ütközés következtében az autóm legalább ötször megpördült maga körül, én pedig jobbra-balra hánykolódtam és rázkódtam. Csak azt éreztem, hogy pörgök és pörgök, közben átsuhant az agyamon: ha megáll a kocsi, kapok egy akkora ütést, hogy itt a vége. Érdekes módon nem féltem, teljesen beletörődtem, hogy ha meghalok, akkor ennyi volt. Végül az árokban kötöttem ki” – mesélte a Borsnak.

“A szemem fölött nagyon beütöttem a fejemet, a fájdalom kisugárzott az egész koponyámba. A bal combomon óriási zúzódás keletkezett, ami minden színben pompázik, illetve a jobb lábfejem sérült még, beakadhatott a pedálba. Nagyon megijedtem, hogy ugye nem lett baja a bal lábszáramnak. 

2 éve volt egy túra balesetem, amikor szilánkosra tört. Akkor 19 csavarral és 2 titánlemezzel hozták helyre és csak pár hónapja vették ki. Szerencsére nem sérült meg, az egy újabb komoly műtétet jelentett volna” – részletezte Angi.

Mentővel vitték be a sürgősségi osztályra, és kiderült, hogy hatalmas szerencséje volt, nem esett komoly baja.

“A kocsim jobb hátsó ajtajába csapódott bele a másik autó, az ütközés következtében betört az ablaka. Azt mondták, ha egy méterrel előrébb kap el, olyan nagy lett volna az ütközés ereje, hogy akkor már nem beszélgetnénk…”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top