Connect with us

Celebek

Gáspár Zsolti újra feleségül vette élete szerelmét- ilyen gyönyörű menyasszonyt még nem láttál – fotó

Gáspár Zsolti folytatja a családi hagyományt.

Bátyjához, Győzikéhez hasonlóan ő is megerősíti a hitvesének tett esküjét. A műsorvezető 1994-ben vette nőül élete szerelmét, és három gyermekük is született. Feleségéről soha egyetlen fotó sem jelent meg nyilvánosan, de még a keresztneve is titkos.

Fotó: Bánkúti Sándor/ Bors

Zsolti a magánéletét mindig is óvta, nem helyezte reflektorfénybe a családját. Most sem szándékozik ezen változtatni, ám a tervezett esküvőn végre megmutatja a nyilvánosságnak a feleségét.

„Kétszázhetven fős lagzit tervezünk. Száznegyven tyúkból fő majd a finom húsleves, és három disznót fogunk levágni a nagy eseményre. Édesapám is nagyon készül már a családi ünnepségre„ – mesélte a Borsnak Zsolti, aki azt is elárulta, hogy a talp­alávalót Kökény Attila, Kis Grófo és Jolly fogja szolgáltatni a násznépnek.

Mátraverebély-Szentkút me­sés környezetében lesz az esküvő augusztus utolsó szombatján, ahol a szabad ég alatt anyakönyvvezető és lelkész előtt erősítik meg házassági szövetségüket.

„Már a Farm VIP realitymű­sor első évadában szoros barátságot kötöttem Demcsák Zsuzsával, akire már családtagként tekintek. Úgy érzem, mintha a hú­gom volna. Így nem is volt kérdés, hogy ő és a férje lesz a két tanú. Koszorúslánynak pedig Vasvári Vivient és Nagy Noémit kértük fel” – nyilatkozta a Borsnak Gáspár Zsolti.

Győzike testvére és felesége a frissen nyílt The Queen es­küvőiruha-szalonból választottak ruhát. Nem is akármilyet. Egy csillogó, kövekkel gazdagon díszített 2020–21-es mo­dellt, aminek jellegzetessége, hogy a szoknyarésze csipke, melynek mintáját ra­gyogó gyöngyök hangsúlyozzák ki. A gyöngyökkel kirakott felsőrész pedig állítólag királynői megjelenést kölcsönöz majd a viselőjének.

Fotó: Götz Balázs

Ha valaki ilyet vásárolna, akár kétmillió forintot is fizethetne egy ilyen ruhakölteményért. Ha azonban megelégszik a kölcsönzéssel, akkor félmillió forintos ráfordítás is elegendő lehet.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top