Connect with us

Celebek

Meghalt Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél! sztárja

71 éves korában meghalt Kirstie Alley színésznő, a Nicsak, ki beszél! filmek főszereplője. A hírt gyermekei osztották meg, kiemelve, hogy anyjuknál a közelmúltban diagnosztizáltak rákos megbetegedést.

Alley halálát hétfő este erősítették meg gyermekei, majd külön a menedzsere is. A színésznőt halálakor a legszűkebb családja vette körül.

„Hálásak vagyunk a Moffitt Cancer Center hihetetlen orvosokból és nővérekből álló csapatának az ellátásért. Édesanyánk életkedve és szenvedélye, örökkévaló alkotási öröme páratlan volt, és arra késztetett bennünket, hogy a lehető legteljesebb életet úgy éljük, ahogy ő tette” – írták a színésznő gyerekei.

Alley volt férje, Parker Stevenson színész a következőket írta: „Nagyon hálás vagyok az együtt töltött évekért, valamint a két hihetetlenül gyönyörű gyermekért és unokáinkért. Hiányozni fogsz.”

John Travolta, Alley barátja és a Nicsak, ki beszél! című filmek sztárja szintén tiszteletét fejezte ki. „Kirstie volt az egyik legkülönlegesebb kapcsolatom. Szeretlek, Kirstie” – írta. – Tudom, hogy még látjuk egymást.

Az 1951-ben Kansasban született Alley 1987-ben lett ismert, amikor csatlakozott a Cheers című sitcom szereplőgárdájához, a bár új menedzserét, Rebecca Howe-t alakítva.  Golden Globe-ot és Emmy-díjat nyert a show-ban nyújtott teljesítményéért.

1994-ben második Emmy-díját egy autista gyermek anyjaként nyújtott teljesítményéért kapta a David anyja című televíziós filmben.

Az 1980-as és 1990-es években több sikeres mozifilmben is szerepelt, a magyar nézők ekkor ismerték meg a Nicsak, ki beszél? filmek női főszereplőjeként. A televízióban a Cheers után főleg komikus szerepeket játszott.

A 2000-es években több realityben is megfordult. A Kirstie Alley’s Big Life című valóságshow-ban a fogyását láthatták a nézők, de versenyzett a Dancing with the Stars-ban, az Egyesült Királyságban a Big Brotherben és az Álarcos énekesben is.

Alley 1979-ben lett szcientológus, miközben kokainfüggőséggel küszködött, később pedig az egyház drogkezelési programjának tulajdonította leszokását.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top