Connect with us

Sztori

Stétz Dániel mellett egy gyönyörű lány is szörnyethalt a borzalmas balesetben. Búcsúznak tőle a …

Azonnal szörnyethalt az a fiatal pár, akik abban a luxusautóban utaztak, amely fának Szalánta környékén először egy Suzukival ütközött, majd többször megpördült a levegőben és fának csapódott.

A Suzukit vezető vétlen nagymama életéért küzdenek, a vele utazó 11 éves unokájának kisebb agyrázkódása lett.

Előzni próbált

Amint arról beszámoltunk, szörnyű baleset történt szombat. A 58-as főút Szalántáról Pécs felé vezető részén három személyautó karambolozott. Egy hosszabb egyenes szakaszon egy Audi S5 és egy Mercedes-AMG GT versenyzett egymással, ám azzal nem számoltak, hogy nem csak ők közlekednek a szakaszon, hanem egy suzukis is

Közúton versenyeztek

A Suzukit a 70 éves P. Tiborné vezette, aki indexelt, majd megkezdte a balra kanyarodást az egyik mellékútra. Azonban a versenyző fiatalok olyan sebességgel érkeztek, hogy pont telibe találták. Az RTL-nek az egyik szakértő azt mondta, hogy a Mercedes akár 200 kilométer/órával is mehetett.

Kiszakadt a Merci tengelye

Az audis elrántotta a kormányt és csak koccant a Suzukival, de a Mercedes egyenesen nekihajtott, majd elvesztette irányítását az autója felett és egy fának csapódott. A Suzuki eleje leszakadt az ütközés erejétől, a Mercedes pedig felismerhetetlenségig összetört, hátsó tengelye kiszakadt és több méterrel odébb a fűben landolt.

Árulta luxusautóját

Stétz Dániel egy hónapja hirdette meg azt a luxusautót, amellyel most szenvedett balesetet. A fekete Mercedes AMG GT63s 4matic+, 639 lóerős autó, a testépítő 45 millió forintért árulta.

Búcsúznak az ismerősök

„Bajnok, amikor találkoztunk, mindig azt mondtam neked, hogy ha újraszületnék, Stétz Dani szeretnék lenni. Nincsenek szavak csak a döbbenetes tragédia, amit nem akar elhinni senki..” – írta Stétz egyik ismerőse a Facebookon.

Continue Reading
Hírdetés

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top