Connect with us

Sztori

Legősibb cigány horoszkóp: csillagjegyed elárulja, milyen élet vár rád 2024-ben!

Legősibb cigány horoszkóp: csillagjegyed elárulja, milyen élet vár rád 2024-ben!

Évszázadokon keresztül a cigányság történetéhez kötődik a varázslat jóslási művészete révén való nagy elsajátítása.   Ezeket a jóslási művészeteket főleg a kristálygömbön, a kartománián vagy a kézvonalak leolvasásán keresztül végezték. Hírnevük több mint jogos volt, mert előrelátó ajándékuk nem valami fiktív, hanem tényekkel, bizonyítékokkal ellenőrizhető volt, és különös kapcsolat fűződött hozzájuk a vetés és a gonosz szem gyógyításának idejéhez.

A kartomanciával kapcsolatban a cigányságnak még saját Tarotja is van , amelyre már a 15. században is van utalás, néhány évvel azután, hogy elkezdték járni Európát (nem tudni, hogy Egyiptomból vagy Indiából); és saját horoszkópjuk is van, amely a nyugatihoz hasonlóan tucatnyi jegyre tagolódik.

Mi az a cigányhoroszkóp

Mint mondtuk,  12 jelre oszlik, amelyek születési dátumuk szerint kapcsolódnak minden egyénhez, és sajátossága, hogy hétköznapi tárgyakkal ábrázolják őket.   Más fajták, például a kelta horoszkóp minden jelhez fát társítottak, az arab horoszkóp pedig középkori fegyvereket tartalmaz.

A cigányhoroszkóp tizenkét jegye

Most kínálunk egy listát az ilyen horoszkóp összes jeléről.

Kupa (január 21-től február 19-ig, egyezés a Vízöntővel)

Ha ebben az átmeneti ívben születtél, a cigányhoroszkóp szerint megvan az összefogás és a fogékonyság ajándéka. Kreatív, eredeti és kicsit tétova, nagyon szerencsés emberek. Hajlamosak veszíteni, de mindig a boldogságot keresik , és megpróbálják átadni azt minden körülöttük lévő embernek. A fahéj és az akvamarin különleges erővel bír számukra.Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Kápolna (február 20-tól március 20-ig,egyezés a Hallakkal).

A kápolna a vallásosság és a hit jelképe. Az e jegy alatt születettek komoly, csendes és bizalmatlan emberek, de nagy a kapcsolatteremtési, barátkozási képességük is, nagy lelki erejük van és szeretik a csendes helyeket, így érzik jobban magukat. Munkahelyükön vállalkozók   és   az ametiszt a varázskövük, mivel a glicin az a parfüm, amely jobban illik hozzájuk.Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Kés (március 21-től április 20-ig, egyezés Kossal).

A tőr a helyzet gyors és közvetlen szembenézését szimbolizálja a cigányhoroszkóp hagyománya szerint. Ha ebben a jegyben születtél, akkor biztosan gyakorlatias ember vagy, kicsit impulzív és versengő, és remek az intuíciód, olyan tulajdonságaid, amelyek jó vezetővé tesznek. A tőr a zöld jáspishoz és a levendulához kötődik, mint mágikus kövek és parfümök.Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Korona (április 21-től május 20-ig,egyezés a Bikával).

A tisztaságot és az eleganciát szimbolizálja, bennszülöttjeik pedig általában hűségesek, érzékenyek és romantikusak, azon kívül, hogy kissé büszkék. Szeretik a kényelmet és a luxust, de szeretnek dolgozni azért, hogy megszerezzék őket,   nem várják el senkitől, hogy bármit is adjon nekik. Állítólag a rózsa a tökéletes parfümjük, a kék zafír pedig kő, ​​amely különleges energiát ad nekik. Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Candelabrum (május 21-től június 20-ig,egyezés a Geminivel).

A kandeláber a bölcsességet és az ötletek bőségét jelképezi. Kicsit makacsok, bár intelligensek és kommunikatívak, ami miatt barátkoznak és csodálják őket; kétségtelenül tudják, hogyan szeressék meg magukat a körülöttük lévő emberekkel. Spórolási képességük ahhoz vezethet, hogy összetévesztik őket a fukar emberekkel . A virágos parfüm és a magnetit jó rezgést ad nekik.

Kerék (június 21-től július 21-ig,egyés a Rákkal).

Ez a cigány horoszkóp jele az élet eljövetelét és elmenését jelképezi. A kerék bennszülöttjei érzékenyek, érzelmesek,   visszafogottak és kissé bizonytalanok , de intenzíven szeretnek, ami miatt túlzottan védekeznek. Velük született projektvezetési képesség, és érdekes koncentrációs képességük is van. A Koronához hasonlóan a rózsa is az optimális parfüm, mágikus kőként pedig a smaragd.Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Csillag (július 22-től augusztus 22-ig,egyezés Leóval).

A hagyományt követve a csillag a föld és az ég egyenlőségét jelképezi. A te cigányhoroszkóp jegyed a sztár? Biztos lehetsz benne, hogy optimista és elbűvölő vagy, és mindig szeretsz mutogatni. A Csillag őslakosait megérinti a szerencse, amely kedvez nekik és kíséri őket. Egészségében az Achilles-sarka az ízületei. Ha ebbe a jegybe tartozol, a szantálfa és a rubin gazdagságot hoz neked, használd talizmánként.Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bell (augusztus 23-tól szeptember 22-ig,egyezés Szűzzel).

A harang a pontosságot és a fegyelmet jelképezi. A cigány hagyomány e csillagjegye alatt születettek szervezett, ambiciózus emberek, szeretik a tökéletességet. Mindenkit kritizálnak, annak ellenére, hogy nyitottak arra, hogy segítsenek másoknak építő módon fejlődni.   Tökéletes parfümje a gardénia, varázsköve pedig az achát.Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Érme (szeptember 23-tól október 22-ig,egyezés a Mérleggel)

 

Ez a fizetési szám az igazságosságot és az egyensúlyt szimbolizálja, akárcsak megfelelőjének, a Mérlegnek az egyenlege. Ők a konfliktusok megoldásában nagy bölcsességgel rendelkező emberek, vállalkozók, optimisták és tehetségük van a cégekhez, hiszen kiváló tárgyaló. Talizmánként az alfacéma parfüm, a rózsaszín gyémánt pedig egy különleges kő.Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Tőr (október 23-tól november 21-ig,egyezés a Skorpióval).

Ne keverjük össze a késsel, mert a tőr a változást, a tanulást, a fejlődést jelképezi a cigány nép állatövének megfelelően. Analitikus gondolkodású és erős karakterű emberek,  személyiségükkel vonzzák a többieket, könnyen és eleganciával szerethetők és tisztelhetők. A pézsma és a topáz energiát ad neki.Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Axe (november 22-től december 21-ig, egyezés a Nyilasszal).

A fejsze a szabadságot szimbolizálja, s e horoszkóp szerint bennszülöttjeik  kalandszerető, kissé vakmerő, de nagy lelki tisztasággal rendelkező emberek, akik   minden helyzethez könnyedén alkalmazkodnak. Parfümjük jázmin, kő pedig türkiz.Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Patkó (december 22-től január 20-ig, egyezés Bakkal)

A cigányság hagyományát követve az erőfeszítést és a munkát szimbolizálja. Az ebben az időszakban születettek mindenben elhivatottak és perfekcionisták, így mindig sikereket érnek el. Mindig készek segíteni a rászorulóknak, és általában többet költenek a szükségesnél. A citromos parfüm és az ónix mint varázskő azok az elemek, amelyek a Patkóhoz kapcsolódnak.Nyolc év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top