Connect with us

Celebek

Láttad már Sylvester Stallone édesanyját? Jackie igazi plasztikszörnnyé műttette magát, még hírnevét is ijesztő külsejének köszönhette – Fotók

Az amerikai asztrológusnak hosszú élet adatott: 98 esztendősen hajtotta örök álomra a fejét. Különleges egyéniségnek számított: nemcsak az üzleti életben, de táncosként is megállta a helyét, a bulvárlapok címoldalára azonban gyakran plasztikai műtétei okán került.

Egy igazi reneszánsz asszony: Jackie Stallone

Nem mindennapi édesanyával büszkélkedhetett a 76 esztendős amerikai színészlegenda, a kultklasszikusnak számító akciófilmjei révén halhatatlanná vált Sylvester Stallone. A híresség anyukája, Jackie Stallone máig igazi polihisztorként él az amerikai közönség emlékezetében: asztrológusként, üzletasszonyként és táncosként is ragyogóan megállta a helyét, ugyanakkor tagadhatatlan az is, hogy hírnevéhez rendkívüli külseje is hozzájárult. Jackie ugyanis a plasztika megszállottjaként rengeteg szépészeti beavatkozáson esett át élete során, s ennek következtében arcvonásai mérhetetlenül eltorzultak.

Jackie 1921. november 29-én látta meg a napvilágot Washingtonban, és már kislánykorában megismerkedett a testmozgás és a sport különböző műfajaival – a tornával, a súlyemeléssel és a futással -, hiszen a családja együtt élt Charles Atlas testépítővel. Később Barbella’s néven nyitott is egy csak nőknek szóló edzőtermet.

Nemcsak asztrológusként és táncosként tette le a névjegyét, de a Gorgeous Ladies of Wrestling kayfabe promótereként is tevékenykedett. Sylvester Stallone édesanyjának hosszú élet adatott: 2020-ban, 99. életévében hajtotta örök álomra a fejét. Kíváncsi vagy, hogy nézett ki Jackie Stallone?

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top