Connect with us

Sztori

Külföldre menekült Solti Ádám a házasságon kívül született gyereke miatt.Nem fogja elhinni ki gondoskodik a gyermekről

Megcsalt és megalázott felesége továbbra is kitart mellette, együtt hagyták el Magyarországot.

Solti Ádám idén májusban beszélt először arról, hogy két évvel ezelőtt házasságon kívüli gyereke született egykori szeretőjétől.

Mint kiderült, a gyermek anyjával régebb óta tartott a kapcsolata, mint jelenlegi feleségével, Solti Bernivel, akit a házasságuk alatt rendszeresen megcsalt a titokzatos hölggyel. A kétéves kisfiút, aki semmiről nem tehet, a színész azóta sem látogatja, helyette édesapja, Solti Ferenc gondoskodik a gyermekről.

Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban a feleségemmel, és én a leggyávább, legrosszabb dolgot választottam, félreléptem.

A nő tudta, hogy házas vagyok, nem kecsegtettem azzal, hogy elhagyom Bernit, pontosan tisztában volt vele, ő egy szerető, és akármilyen borzalmasan is hangzik, csak arra kell, hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam.A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket.

Nem akartam elhinni. Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. (…) Mindezt úgy, hogy a feleségemmel évek óta küzdünk egy babáért, ennek nem így kellett volna történnie

 mondta el korábban a színész, aki a botrány óta rengeteg támadó üzenetet kapott, akárcsak a felesége.

Az elmúlt időszakban egyre többször posztolt külföldről a házaspár, közösségi oldalaikat pedig privátra állították. 

Új életet kezdtek, tiszta lappal. Már nem az határozza meg őket, hogy közszereplők, privát életet élnek. Ebben nagy segítségükre volt, hogy külföldre költöztek, de hazajárnak rendszeresen Magyarországra is- mondta a pár egy közeli barátja a Borsnak.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top