Connect with us

Sztori

Itt a vég? Varga Judit exférje is lemondott és keményen beszólt Rogánéknak

Itt a vég? Varga Judit exférje megvilágosodott és kitálalt

Sűrű napon vagyunk túl. Lemondott Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit is. Utóbbi Facebookon jelezte, hogy visszavonul a közélettől. És akkor jött Magyar Péter…

Kiderült, hogy Kövér László veszi át Novák Katalin jogköreit. De van itt valami ennél is érdekesebb. A volt igazságügyi miniszter exférje ugyanis a lemondások után klaviatúrát ragadt és olyat írt le a Facebookon, amitől biztosan elkerekedik elég sok magyar szeme.

Magyar Péter ugyanis ezen a napon rájött, hogy milyen rendszer az, ami felépült Magyarországon és döntést hozott . Azt írta a közösségi oldalán, hogy:

„A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.”

De ennél is tovább ment. Mutatjuk teljes egészében

hogyan tálalt ki Varga Judit exférje, Magyar Péter:

Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa. Hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.

12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”

Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top