Connect with us

Sztori

Itt a NAV karácsonyi ajándéka – Minden magyart érint, sok pénz üti a markunkat

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) idén egy különleges karácsonyi videóval hívja fel a figyelmet a 2024-es adóváltozásokra.

Az alkotás a Magyarországon is rendkívül népszerű “Igazából szerelem” című film egyik ikonikus jelenetéből merít ihletet, hogy humorosan és szórakoztatóan közvetítse az elkövetkező év adózási változásait.

Az Igazából szerelem című film 2003-ban debütált, és az évek során a karácsonyi időszak egyik klasszikusának vált a magyar nézők körében. A NAV ügyesen használja fel ennek a filmnek egy jelenetét, hogy még közelebb hozza az adóváltozásokat a lakossághoz.

A rövid videóban a NAV a következő 2024-es adózási változásokra hívja fel a figyelmet:

 

 

  1. Gépjárműadó Egyszeri Fizetése: A gépjárműadót április 15-ig egy összegben kell megfizetni. Ez az intézkedés hatékonyabbá teszi a gépjárműadó kezelését és fizetését.
  2. Adómentes Lottónyeremények: A lottónyeremények többek között adómentessé válnak. Ez azt jelenti, hogy a szerencsés nyerteseknek nem kell adót fizetniük a nyeremények után, ami kedvezőbb feltételeket teremt a játékosok számára.
  3. Személyi Kedvezmény Növekedése: A személyi kedvezmény havi összege 88 900 forintra emelkedik. Ez a változás további könnyebbséget hoz a személyi jövedelemadó terheinek csökkentésében.
  4. eÁFA Indulása: Az eÁFA bevezetése, amely az elektronikus ÁFA-bevallásra vonatkozik, elősegíti a vállalkozásokat az adóügyeik hatékonyabb kezelésében és a folyamatok egyszerűsítésében.

A NAV a humoros és könnyed hangvételű videóval arra ösztönzi az embereket, hogy tájékozódjanak ezekről az adózási változásokról a NAV honlapján. A kreatív megközelítés célja, hogy a lakosság számára érthetővé és szórakoztatóvá tegye az adózási információkat, miközben a fontos változásokra hívja fel a figyelmet.

 

 

@nav.gov.hu #NAV #adóváltozás #adózás #gépjárműadó #lottó #eáfa #evat #boldogkarácsonyt #merrychristmas #xmas #karácsony #igazábólszerelem #loveactually #2024 #fyp #hungary ♬ eredeti hang – Nemzeti Adó- és Vámhivatal

 

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top