Connect with us

Sztori

1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6kilométeres!

1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6kilométeres!
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. december 25. 14:26

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Minden közúton közlekedő autós számára nagyon boldog és balesetmentes karácsonyt kívánunk!Az M6-os autópályán, Daruszentmiklós térségében, a 83-as km-nél egy Pécs irányába haladó személygépjármű átszakította a szalagkorlátot, és a Budapest felé tartó oldalon állt meg, emiatt az autópálya mindkét oldalán, a Pécs, és Budapest irányában vezető oldalak belső sávjait lezárták

 

Átadtak a forgalom számára  több új utat is:– Nógrád vármegyében, Bátonyterenyénél a 23-as főút új elkerülő szakaszát, a Kisterenye és Bátonyterenye közötti összekötő utat, – illetve a Maconkára vezető összekötőút egy újabb szakaszát.– és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében a 26-os főút elkerülő szakaszán a 260-as főútat Kazincbarcika, Berente és Sajószentpéter között. – az M3-as autópályán, a 187-es km-nél lévő M35-ös autópálya csomópontjában, új felhajtó ágat nyitottak meg Vásárosnamény felé. Ugyanebben a csomópontban, akik az M3-ason Budapest felé haladnak, már le tudnak hajtani az M35-ös autópályára, Berettyóújfalu irányába.

A közlekedésre veszélyes fák miatt, lezárták Komárom-Esztergom vármegyében a Süttő- Vértestolna összekötő utat, Tardos és Bikolpuszta között.Áradások miatt több utat is lezártak:Komárom-Esztergom vármegyében:-a 11326-os jelű, Esztergom-Országhatár összekötő út rakparti,  a 0+650 km és az 1+500 km szelvény közötti szakaszát a Duna áradása miatt.Vas vármegyében, a Répce folyó áradása miatt:– a 3867-es jelű, Bük-Acsád összekötő utat, a Bük térségében, – a 8631-es jelű, Vasegerszeg-Nagygeresd összekötő utat, Nagygeresd és a 86-os főút között. – Nógrád vármegyében, 2209-es jelű, a határhídhoz vezető utat, Őrhalomnál az Ipoly áradása miattAz ünnepi kamiontilalom december 26-án, kedden 22 óráig lesz érvényben. Valamint szilveszterkor december 30-án 22 órától, január 01-jén 22 óráig tart majd

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu 

fotók:illusztráció!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top