Connect with us

Celebek

Hűha! Rohammentővel vitték kórházba. Nagyon súlyos állapotban került kórházba a magyar mulatós sztár

Bár először nem gondolta, hogy a COVID miatt lett rosszul, végül maga hívta ki a mentőket – mesélte Marió, a harmónikás. A legendás zenész kórhzába került, ahol oxigéni is kellett kapnia, majdnem lélegeztetőre került.

Azóta kiengedték, de még nem épült fel teljesen, fellépéseit is le kellett mondja.

Marió, a harmonikás is elkapta a koronavírust október végén, bár először nem hitte, hogy a vírus miatt betegedett meg. Végül saját maga hívta ki a mentőket, annyira rosszul volt.

Mint elmondta, ekkor már nehezen kapott levegőt, szorult a mellkasa, végül az ajkai kórházba került.

A vizsgálatok rossz eredményt mutattak, a tüdőm már csak ötven százalékosan működött. Nagyon ijesztő volt, mert nem lehetett tudni, hogy lélegeztetőgépre kerülök-e vagy sem. Sajnos, bent rosszabbodott az állapotom, a szaturációs értékem a minimum alá csökkent, szondán keresztül oxigént kaptam

– mesélte a Borsnak Márió, akit lelkileg nagyon megviselt a kórházi kezelés.

Nehéz volt, mert tőlem sokkal rosszabb állapotban is voltak a kórteremben. Szörnyű volt hallgatni az oxigén maszk alatt hörgő embereket.

A legendás harmónikás még mindig nem épült fel teljesen, szaglása máig nem tért vissza, a légzése sem az igazi, és fogyott hat kilót. Emiatt a fellépéseit is le kellett mondania, a mert egyszerűen nem bír két órát a tízkilós hangszerével a nyakában végigcsinálni.

Én két oltás után kaptam el, de nagyobb baj is történhetett volna, ha nem adatom be. Mindenkinek azt javaslom, hordjon maszkot és vigyázzon magára

– mondta.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top