Connect with us

Sztori

Holtan találták otthonában az egykori gyereksztárt: mindössze 54 éves volt

54 éves korában elhunyt Adam Rich amerikai színész. Halálának hírét az egyik családtagja erősítette meg, az egykori gyereksztár szombaton halt meg Los Angeles-i otthonában.

Adam Rich leginkább arról ismert, hogy 1977 és 1981 között ő játszotta Nicholas Bradfordot, a legfiatalabb fiút az Eight Is Enough című amerikai vígjátéksorozatban. A színész az 1980-as években hátat fordított a showbiznisznek, mert belefáradt abba a médiafigyelembe, amelyet a sikershow-ban való szereplése miatt kapott. Rich egyébként ugyanabban a kaliforniai középiskolában kezdett el színjátszást tanulni, mint Kevin Spacey, Val Kilmer és több más ismert világsztár.

Richnek komoly kábítószer-problémái voltak, 1991-ben le is tartóztatták, miután drogszerzés céljából betörte egy gyógyszertár kirakatát.

Az egykori gyereksztár 2003-ban rövid időre visszatért a színészethez és vendégszerepelt többek között olyan televíziós sorozatokban, mint a The Love Boat , a CHiPs , a Fantasy Island , a The Six Million Dollar Man , a St. Elsewhere vagy a Baywatch.

A színész holttestére most Los Angeles-i otthonában találtak rá, halálának oka egyelőre ismeretlen, a rendőrök azonban kizárták az idegenkezűség gyanúját – írja a Mirror.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top