Connect with us

Sztori

Hatalmas tüntetés várható a Kossuth téren,íme a részletek

Ötpárti egyeztetés kezdődött a február 25-ei Kossuth téri tüntetésről

Hatalmas tömeg várható február 25-re a Parlament elé. A közvetlen elnökválasztásért, de alapvetően az Orbán-rendszer bukásáért hirdetett demonstrációt a DK. A rendezvényt Gyurcsány Ferenc jelentette be, de ötpárti közös szervezés lesz.

 

 

Tegnap délután már meg is kezdődött az egyeztetés a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd részéről. Ahogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke at ATV-ben elmondta, ez közös tüntetés lesz, minden részletet egyeztetnek.

Többen kérdezték, hogy miért február 25-re, vasárnapra szervezik a tüntetést. Nos azért, mert másnap kezdődik a parlamenti szezon.

Napok óta forrong az ország, miután kiderült, hogy a „családbarát” Orbán-kormány kijuttatott a börtönből egy embert, aki egy  bűncselekményben próbált rávenni gyermek áldozatokat, hogy vonják vissza a vallomásaikat. Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter már belebukott a botrányba.

Kálmán Olga, a DK frakciószóvivője és országgyűlési képviselője pedig a Református Egyház Zsinatjához írt nyílt levelet. A Direkt36 cikke szerint ugyanis Balog Zoltán volt miniszter, jelenlegi református püspök is érintett lehet a kegyelmi ügyben.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top