Connect with us

Celebek

Farm VIP:ketten is kiestek tegnap,mutatjuk kik ők

Kialakult a Farm VIP Top5-ös mezőnye, ketten is kiestek

Ma este eldől, ki lesz a reality 3 legjobb versenyzője.

A Farm VIP csütörtöki adásának a megmérettetése után Görgényi Fruzsinak és Völgyi Zsuzsinak kellett búcsúznia, ezzel kialakult a játék TOP5-ös mezőnye. A színésznőnek nem a győzelem volt a fontos, sokkal inkább egy önismereti utazás volt a TV2 reality-je – írja a Bors.

A nyeremény az elejétől kezdve kevésbé volt számomra mérvadó, mintsem az önismereti utazás” – vallotta be a bulvárlapnak Görgényi Fruzsi, aki főleg Szarvas Andival maradt jóban, de Szorcsik Vikivel és Mischinger Péterrel is tartja a kapcsolatot.

Elmondása szerint a játéktól annyi mindent kapott, hogy fel sem tudja sorolni, de ebben is a pozitívumra fókuszál és fontosnak tartja, hogy a hitét nem vesztette el, és önmaga tudott maradni.

Öt hetes küzdelmet követően egy dupla véghajrával búcsúzik a Farm VIP.

A december 23-i adásban kialakul az idei évad TOP3-as mezőnye, ők lehetőséget kapnak arra, hogy a két ünnep között megvívjanak a döntőbe jutásért, majd a legjobbnak járó elismerésért. Karácsonyt követően, december 27-én jön az elődöntő, majd a TV2 népszerű reality-jének két legjobbja december 28-án mérkőzik meg egymással egy mindent eldöntő, izgalmas fináléban. 

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top