Connect with us

Sztori

Ez a férfi a Thököly úti gyilkosság feltételezett elkövetője: hajtóvadászat indult Dorák Gábor ellen – fotó

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Dorák Gábort, a Thököly úti gyilkosság feltételezett elkövetőjét.

Január 27-én, késő este nagy erőkkel, vonult ki a rendőrség a Keleti pályaudvartól nem messze lévő Thököly út 32-es szám elé, ahol egy holttestet találtak.

Rövid időn belül kiderült, hogy emberölés történt.

Az elsődleges információk szerint két férfi dulakodni kezdett a helyszínen lévő vendéglőnél, miután a vendéglátósok a zárást követően kitessékelték őket. Addig fajult a helyzet, hogy az egyik férfi egy arra tartó taxi elé lökte a másikat. Az áldozat, egy 66 éves férfi, nem élte túl a balesetet.

Az elkövető elmenekült a helyszínről, a rendőrség, most közzétette a feltételezett elkövető nevét és arcát:

– Keressük Dorák Gábort!

Ő az a férfi, aki a gyanú szerint 2024. január 27-én este Budapest VII. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt előzetes szóváltást követően meglökött egy férfit, aki az úttestre esett, és elütötte egy autó; a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A BRFK Életvédelmi Osztálya az ismeretlen helyen tartózkodó férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. Aki a felvételen látható Dorák Gábor tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon! – írják.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top