Connect with us

Sztori

Alekosz 500 euróval akart fizetni egy buszon: megbénította a járatot, leszállíttatták – Lesifotón a balhé

Alekosz hadat üzent a buszsofőröknek! Egy olvasónk állítása szerint egy járaton 500 euróssal akart fizetni, ám a sofőr nem tudott neki visszaadni, ezért kénytelen volt leszállni.

Alekosz humoros megnyilvánulásai mellett évek óta Magyarország egyik első számú provokátora. Bizarr menetelései során beleállt már a motorosokba és a horgászokba is, viaskodásai pedig egészen a végletekig fajultak.

A kétkerekű járgányokon közlekedők 2022 októberében tüntetést szerveztek az icomceleb érdi háza elé, horgászok egy csoportja pedig 2023 januárjában döglött haldarabokat dobált be a kertjébe, amelyekkel a Való Világ által szerzett nyereményautóját is eltalálták.

Most könnyen lehet, hogy valami hasonló van készülőben. Alekosz ugyanis a tegnapi nap folyamán a következő üzenetet küldte a buszsofőröknek:

„Buszosok

Most hallom, hogy sztrájkra készül a volán!! Kirúgni mind! Azonnal! Hát mit képzelnek ezek! A pénz az kéne, mi? De a munka, az büdös..!! Inkább aztat találd ki, hogy húszezresből tudjál visszaadni reggel! Nehogy már én legyek a hibás!

Minden áldott reggel ott egrecíroztatja az utasokat meg ugrasztja őket egymásnak a volán, csakmert nincs váltópénze. Legyen!! Az a dolga! A 20.000. nem pénz? Akár még euróval is fizethetnék, ha akarnék. Köteles elfogadni. Jogom van hozzá.

Holnap reggel 08.00-kor az érdi buszpályaudvaron fölszállok a budapesti buszra és legnagyobb című euróval, azaz 500 euróssal fogok fizetni!! Jogom van hozzá! Ha nem fogadja el, kiverem a balhét. Hát mit képzelnek ezek! Pofátlan simlis mind.

A garázsmenetekben bezzeg viszik a nőket és nem haza. Megáll a fordulóban – ott teszi magáévá azt. A nőt, aki előtte egész nap ott ácsingózott a fülke előtt, veszélyeztetve azzal minden más, rendes utast. Ilyenek ezek. És még ezek sztrájkolnak.

Holnap • 08.00 • Érd – Buszpályaudvar

Nagy Alekosz – az 500 eurós utas” – írta a közösségi oldalán.

A történet azonban itt nem ér véget. Egyik olvasónk levélben értesített minket, hogy a mai nap során összetalálkozott Alekosszal, aki rendkívül feldúltan ácsorgott magában, miután tényleg egy 500 euróssal próbált meg fizetni egy buszon!

„Alekosz szóváltásba keveredett a sofőrrel, azt hangoztatta, hogy ő előre jelezte, 500 eurós címlettel akar fizetni, mivel neki ehhez joga van, szóval adjanak vissza neki. Ez természetesen nem történt meg, így kisebb hezitálás után leszállt a járatról. A megállóban tudtam csinálni róla egy képet, miközben a tárcájába pakolta vissza a pénzét. Nem törődött velem, egyszerűen továbbsétált, mint aki előre számított rá, hogy ez történik. Érthetetlen volt az egész jelenet” – írta levelében olvasónk, aki egy fotót is mellékelt az írásához.

Alekoszt egy buszra várakozó olvasónk fotózta le
Alekoszt egy buszra várakozó olvasónk fotózta le

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top