Connect with us

Sztori

Egész ország gyászol!!!Felesége után a kisfiát is elvesztette az orosházi apa, akiért egy ország fogott össze

Reméltük, hittük, hogy a sok baj után végre egy új, örömtelibb fejezet kezdődhet el számunkra. Nem így lett” – olvasható a Zsurka család közleményében. Mint ismert, az orosházi édesapa tavaly a feleségét már elvesztette, a háza pedig idén novemberben égett le, épp akkor, amikor kisfia szívműtéten esett át az egyik fővárosi kórházban. Most a mindössze kétéves Bence is elhunyt.November végén pillanatok alatt vált lakhatatlanná egy orosházi lakóház.

A fiatal édesapa – aki tavaly vesztette el a feleségét – a tűz idején nem tartózkodott otthon, egy fővárosi kórházban volt, ahol kisfia épp szívműtéten esett át. Az édesapáért és gyermekéért az elmúlt hetekben egy ország fogott össze, gyűjtést szerveztek nekik, de a tragédiák sora ezzel nem ért véget, most ugyanis a kétéves kisfiú, Bence is életét vesztette.

A család csütörtökön a Békés Megyei Hírportálhoz eljuttatott közleményét változtatás nélkül közöljük.

„A legnagyobb fájdalommal, összetört szívvel tudatjuk Orosházával és mindenkivel, aki követte a mi drága, egyetlen kis Bencénk küzdelmét, hogy szeretett unokánk december 21-én… – vannak erre szavak? Talán ha azt írjuk, hogy angyallá változott, és most már szerető édesanyja vigyáz rá odafenn a magasban, akkor elviselhetőbb lesz ez a mérhetetlen üresség és fájdalom.

Az utóbbi hetek a reményről szóltak számunkra. Hittünk a csodában, mert sok-sok ember összefogása bebizonyította, hogy van még emberség, van még segíteni akarás. Az otthon, ami a tűz martaléka lett, újjáépült, és készen várta haza Eriket és Bencét. Reméltük, hittük, hogy a sok baj után végre egy új, örömtelibb fejezet kezdődhet el számunkra. Nem így lett.

A fájdalmunk leírhatatlan, nem tudjuk, hogyan lesz tovább, nem tudjuk, érdemes-e még felkelni holnap. De azt tudjuk, hogy mérhetetlenül hálásak vagyunk minden segítségért, amit kaptunk, biztos vagyok abban, hogy Bence érezte a felé áradó szeretetet és törődést. Szeretett kis angyalunktól búcsúzunk, Önöktől pedig azt kérjük, most ne keressenek bennünket, ne hívjanak, ne írjanak, tartsák tiszteletben mélységes gyászunkat, és gondoljanak ránk együttérző szívvel.”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top