Connect with us

Sztori

Brutálisan csökken holnaptól az üzemanyag ára!Íme a részletek

Szerdán a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára és így várhatóan benzinkúti ára is csökkenni fog – írja a Holtankoljak.net.

A benzin literenkénti nagykereskedelmi ára 12 forinttal lesz alacsonyabb, míg a dízelé 10 forintot csökken. Az új várható átlagárak az alábbiak lesznek:

  • Benzin: 646 Ft/liter
  • Gázolaj: 710 Ft/liter

A tankolásoptimalizáló weblap adatai szerint most, január 9-én, Budapest környékén egy vecsési magánbenzinkúton lehet 665,9 forintért dízelt tankolni. Egy budaörsin 685 forint, míg az Auchan-kutakon literenként 689 forintos literenkénti árak vannak, ezeken kívül nagyjából tíz kúton van még 700 forint alatt a dízel literje (a legdrágábbak a főváros térségében az M0-s és M3-as mentén lévő Shell-kutak, ahol 748,9 forint a dízel).

A legolcsóbb 95-ös benzint, literenként 619 forintért egy XVII. kerületi kúton lehet tankolni, egy érdi és egy martonvásári töltőállomáson 622,9 forint a benzin literje, míg a már említett vecsésin 627,9 forint. A nagyobb hálózatok közül legolcsóbban, 637,9 forintért egy érdi és két kőbányai Mobil Petrol, valamint egy biatorbágyi OMV adja a benzin literjét.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top