Connect with us

Sztori

4 ELKÉPESZTŐEN SZERENCSÉS CSILLAGJEGY, AKIK RENGETEG PÉNZHEZ JUTNAK FEBRUÁRBAN!

Megszokhattuk, hogy az energetika folyamatosan változik, és mindig más és más csillagjegyek azok, akik nagyobb esélyt kapnak rá, hogy a napos oldalon járjanak. A tél első hónapjában hónapjában az alábbi csillagjegyekre irigykedhet majd a többi nyolc jegy:

Bak:

A BAK a korábbi vetés szimbolikus learatására számíthat, a pénzügyi kiteljesedés időszaka következik számára! Akármilyen projektbe is kezdett, könnyen lehet, hogy már évek óta keményen dolgozik rajta, most azonban elnyeri jutalmát! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg: A MÉRLEGRE éles fordulat vár élete egy fontos területén, illetve fizetésemelésre vagy arra számíthat, hogy egy sokkal jobb munkahelyet talál, mint a jelenlegi! Bár jönnek nehézségek, de azokon szerencsével átlendül, szinte észre sem veszi őket. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!Kos: A KOS a szokottnál sokkal kreatívabb lelkiállapotban lesz, amely társulva asszertivitásával előléptetéshez vezet, még ha előzetesen mást tartottak is rá esélyesebbnek!

És ha ez még nem volna elég, a kos olyan fizetésemelést kap, amely sokak szerint már szinte pofátlanság.Vízöntő: A VÍZÖNTŐK decemberben nagy előrelépést érnek el korábbi adósságaik törlesztése terén, és így sokkal tisztább anyagi körülmények között várhatják a jövő évet. Csökken az életünkben a stressz, és egy harmonikus nyugalom időszaka köszönt be. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top