Connect with us

Sztori

Borzalmas tragédia történt Magyarországon,sokkot kaptak a járókelők

Szörnyű családi tragédia Kispesten – Félmeztelen nő zuhant ki a hatodik emeletről

Kizuhant a kispesti Fő utca egyik lakóépülete hatodik emeletéről egy idős asszony.

A nőnek esélye sem volt a túlélésre, holttestét járókelők találták meg. Az elhunyt élete tele volt tragédiával, a szeretett, mozgáskorlátozott lánya súlyos mentális betegségben szenvedett.

Elképesztő tragédia történt szerda reggel a XIX. kerületi Fő utcában. Az egyik tízemeletes lakóház előtt egy félmeztelen idős asszony holttestére bukkantak. Azonnal értesítették a segélyhívó központot. A kiérkező mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Hamar kiderült, hogy az elhunyt nő a panelház hatodik emeletén lakott. Egyelőre nem tisztázott, hogy esett ki, de tény, hogy az ablaka redőnye leszakadt, ezért nem kizárt, hogy egy székre felállva megbotlott, de az is elképzelhető, hogy miközben ugrott, megakadt a sötétítő eszközben.

A lakóközösség tagjai nem ismerik egymást közelről, de a halott asszony tragédiáról mindenki tudott.

Szegényke már hosszú hónapok óta egyedül élt, mert a lányát elvitték, állítólag egy mentális betegek számára fenntartott szociális otthonba. Sajnos, nagyon sokat veszekedtek, olyankor a lány azt üvöltözte, hogy az anyja meg akarja ölni. Ez valószínűleg nem volt igaz

– mondta az egyik lakó.

Az asszony holttestét elszállították.  Fotó: Kóré Károly

Az idős nő lánya egyébként kerekesszékhez kötötten élt. A mozgássérült nőnek egy fivére van, minden bizonnyal a férfi intézkedik majd az édesanyja temetésével kapcsolatban.

Sokszor láttuk őket az utcán, ahogy az anya tolta a lányát. Nem volt vidám életük. Azt nem tudjuk, hogy az idős nő hogyan került ki az ablakon. Abban nem lehetünk biztosak, hogy öngyilkos lett.

Egyelőre rejtély, hogy a baleset áldozata miért hiányos öltözetben közelítette meg az ablakot.

A helyszínelés délutánig tartott. E sorok írásáig idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ha ez így is marad, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!  

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top