Connect with us

Celebek

Bochkor Gábor beleállt Kulcsár Edinába: „Nekem kifejezetten jólesik, ha lebukik valaki hamisítvány Guccival!”

A napokban kezdett terjedni az a pletyka a neten, miszerint Kulcsár Edina és G.w.M a piacról szerzik be márkásnak tűnő ruháikat. A vad elképzelések azután kaptak szárnyra, hogy a páros nem először talpig Gucciban jelent meg a nyilvánosság előtt.

Az egykori szépségkirálynő, aki a szíve alatt hordja párjával közös első gyermekét, kénytelen volt reagálni a pletykákra.

Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom? Imádom, hogy emberek képesek ilyenekkel foglalkozni…

Ez a kijelentés azonban nem mindenkit győzőtt meg, sőt az ismert rádiós, Bochkor Gábor saját műsorában is felhozta ezt a témát, sőt meglepően éles kijelentéssel szállt bele Kulcsár Edinába és kedvesébe, G.w.M-be.

Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy »mutassam meg a blokkot?«… valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez »Balkániában« történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxus rapperként nem tudsz turkálóból öltözködni!” – idézi a Bors Bochkor szavait, aki még hozzátette:

Nekem kifejezetten jólesik, ha lebukik valaki hamisítvány Guccival!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top