Connect with us

Sztori

Bata Éva kőkeményen kiosztotta a szilveszterkor petárdázókat

Bata Éva kőkeményen kiosztotta a szilveszterkor petárdázókat

Az ismert magyar színésznő, Bata Éva, közösségi oldalán osztotta meg a megfogalmazást vagy inkább magyarázatot, amely szerinte pontosan kifejezi, miért ellenzik a kisállat-tulajdonosok a petárdázást szilveszterkor.

A színésznő ezzel együtt arra törekszik, hogy az üzenet által a társadalomban is mélyebb megértés alakuljon ki a petárdázás káros hatásai iránt.

Az üzenetet tartalmazó fotót Bata Éva az Instagram-oldalára töltötte fel, ezzel is szeretné felhívni a figyelmet azokra a problémákra, amelyek a petárdázásból fakadhatnak, különösen a háziállatok szemszögéből.

Az üzenet így hangzik:

“Petárdázni jó! Miért ne élveznénk egy kis robbanást? Mégis miért lenne szükség arra, hogy korlátozzuk a petárdázók jogait? Nos, nézzük meg, mi történik a háziállatokkal. A háziállatok éles hangokra, különösen a petárdázásra, szilveszteri tűzijátékokra rendkívül érzékenyen reagálnak.

Egyes kutyák, macskák, kisállatok a hangok hatására pánikba esnek, szorongást tapasztalnak, és akár súlyos traumát is elszenvedhetnek. A zajok stresszt, félelmet, sőt, akár halláskárosodást is okozhatnak. Tehát miért ne lenne jogunk a háziállatoknak is egy stresszmentes szilveszterhez?”

Bata Éva ezzel az üzenettel kíván rávilágítani arra, hogy a petárdázás nem csak emberi szemszögből, hanem a háziállatok életminőségét tekintve is számos problémát okozhat. Az üzenet egyfajta empatikus megközelítéssel hívja fel a figyelmet arra, hogy a szórakozásnak és a hagyományoknak is lehet olyan formája, amely nem jár káros

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top