Connect with us

Celebek

A mi kis falunk színésze válása után padlóra került: mindenét elveszítette

A Pajkaszeggel szomszédos falu polgármesterét alakító Bezerédi Zoltán rengeteg nehézséget élt át.

A mi kis falunk pajkaréti polgármesterét alakító Bezerédi Zoltánt évtizedek óta számtalan színházi darabban és filmben lehet látni, magánéletéről mégis keveset tudni.

A Sümegi Imrét alakító színész öt gyermek büszke édesapja, ráadásul már nagypapa is.

NEWS24 podcastjában szokatlan őszinteséggel beszélt nehéz időszakairól, hullámvölgyeiről.

Bezerédi Zoltán válása

A színész a beszélgetésben elmesélte, barátai rengeteg hasznos tanáccsal látták el a házépítés és a hitelfelvétel során, azonban nem sokáig örülhetett az új otthonnak, válása miatt ugyanis mindent, amit addig felépített, elveszített.

– A nehéz az újrakezdés volt. Amikor váltam, otthagytam a házat, így egy darabig a színháztól kapott nagy szobában, egy priccsen, szivacson éltem. Az kemény volt, az ember ebben le is nullázódhat, ha elhagyja magát – idézte szavait a Blikk.

Bezerédi Zoltán magánélete mellett a karrierjében is élt meg válságokat. 2014 és 2015 között például több szereptől is elesett alkoholproblémái miatt. Ez egy konszenzusos megállapodás volt a Katona József színházzal, így kapott egy kis időt arra, hogy megküzdjön függőségével, amibe szerinte a belső lelki harcok, illetve a túl sok negatív szerep eljátszása miatt esett bele.

2021-ben szintén rájárt a rúd A mi kis falunk sztárjára, ekkor egy biciklist gázolt el Hajdúböszörményben, a színész százezer forintos bírságot kapott, illetve három hónapra eltiltották a vezetéstől is.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top