Connect with us

Sztori

A Bika találkozik a Nagy Ő-vel, a Ráknak pénz üti a markát, a Skorpióra hatalmas szerencse vár. Mit mond a cigánykártya a többi jegynek?

Rád mi vár a közeljövőben?

Kos

Sajnos a Kos számára nem túl biztató időszak jön. Sokan kihasználják gyermeki naivitását, ezért elkezd megtanulni nem bízni környezetében. Kicsit állj meg, gondold végig, kiben bízhatsz, és kiben nem, ne zárkózz be, csak légy racionálisabb, mint szoktál. Próbáld kicsit megfontolni lépéseidet, legalább mostanában.

Bika

A Bika szülött mostanában a szerelemben a legszerencsésebb. Ha egyedülálló vagy, érdemes kicsit többet kimozdulnod, vagy felmenned párkeresőre, mert most érdemes. Ha kapcsolatban élsz, hirtelen kisimulnak a dolgok, és nagyon vonzóvá válsz partnered (és mások) számára. Figyelj a hűségre!

Ikrek

Jó dolgokat jósolnak a kártyák az Ikrek embereknek. Ha gyereket szeretnél, mindenképpen most kezdj neki, hiszen nagyon jók a kilátásaid a gyermekáldásra. Pénzügyeid is rendeződnek, és párod is elkötelezi magát végre. A gyerekkérdéssel valahogy minden helyére kerül. Ha idősebb vagy, unokákra számíthatsz.

Rák

Hirtelen jött pénzre számíthat a Rák. Arra figyelj, hogy a nem várt összeg nem arra való, hogy könnyen elverd, ahogy szoktad. Most az egyszer fordítsd értékálló dologra vagy fektesd be, hogy a jövő miatt se kelljen aggódnod. nem muszáj mindenkiről neked gondoskodnod most az egyszer.

Oroszlán

Új kapcsolatok keletkezésére számíthat az Oroszlán. Kicsit legyél azonban bizalmatlanabb, mint szoktál, nem minden arany, ami fénylik, és nem mindenki jó szándékú körülötted. Pénzügyeid is nyikorognak most kissé. Arra is vigyázz, hogy túl könnyedén vetted a dolgokat, állj meg kicsit, és gondold át a dolgaidat.

Szűz

Most megteremtheted az otthoni békét, kicsit sok volt mostanában a veszekedés. Az ok a pénz volt. Most azonban jó hatással vagy másokra, és saját lelki nyugalmadat átadhatod nekik is. A boldogságodhoz csupán annyi kell, hogy mindenkit elégedettnek láss magad körül. Ennek ellenére még véletlenül se hagyd magad háttérbe szorítani.

Mérleg

Eljött a nagy változások ideje. Alkalmad lesz elutazni az ország másik végébe, vagy akár külföldre. Jó ötleteid most végre megvalósításra kerülhetnek, csak arra figyelj, nem kell mindenkinek elmondani mindent. Könnyen találhatsz most segítőket, akiket elkápráztat az elméd. Öröm és lehetőségek jönnek. Minden lehetőséget ragadj meg, még akkor is, ha némi áldozatot is követelnek. Az idő az egyetlen ellenséged, éppen ezért felejtsd el a halogatást.

Skorpió

Hosszas lelki válság után végre békére lelsz. Ha van valami hivatalos ügyed, az most mindenképpen pozitívan végződik. Rengeteg terhet cipeltél mostanában a hátadon, itt az ideje a lazításnak, és annak, hogy kiereszd magadból a sérelmeket. Ne próbálj meg mindent egyedül megoldani, és felejtsd el azt is, hogy mindenki gondját hátadra veszed. Saját vágyaidat, céljaidat már régen a szőnyeg alá söpörted, ideje lenne végre azokkal is foglalkozni. Egy jó tanács: senki sem válthatja meg egyedül a világot!

Nyilas

Fontos döntések előtt áll a Nyilas. Át kell gondolnod, merre kell tovább haladni, hiszen felkínálkozik egy teljesen új élet. Anyagi helyzeted javul, éppen ezért ne feledd, hogy jobb adni, mint kapni. Semmiképp se fukarkodj a pénzzel, és időnként használd jótékony célokra is. A Nyilastól egyébként sem áll távol az adakozás, de most nagyobb összegből akár egy hosszú távú filantróp vállalkozás is elképzelhető. Mindig is szerettél volna valami nagyot és maradandót alkotni, ezzel pedig nem lőhetsz bakot.

Bak

A Bak élete pozitív fordulatot vesz. Boldog párkapcsolat, stabil anyagi helyzet,. Ám vigyázz, ne hencegj a sikereiddel, mert sok barátot is elveszíthetsz, akik kiálltak melletted a nehezebb napokon is. Nagyon jó úton haladsz, hogy eluralkodjon rajtad az egoizmus. Hallgass a kritikákra és válts, főleg ha olyanok mondják, akiknek adni szoktál a véleményére.

Vízöntő

Vigyázz az egészségedre! Ideje a pihenésnek. Egy legyintéssel elintézett kisebb betegségből most szövődmények alakulhatnak ki, ha nem figyelsz. 1-2 szabadnaptól nem dől össze a világ. A családodnak és a barátaidnak is nagyobb szüksége van most rád.

Halak

Ahol a pénz, ott a tolvajok is megjelennek. Vigyázz, ne hagyd magad átverni, hiszen most sok jöhet a házhoz. Figyelned kell a csalókra. Szerencsére jó emberismerő vagy. Nehéz lesz téged átverni. A családodban megbízhatsz.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top