Connect with us

Sztori

6 évesnek hitték, kiderült, hogy 22 az örökbefogadó szüleire késsel támadó lány

2010-ben egy amerikai házaspár 3 fia mellé örökbe fogadott egy akkor 6 éves – vagy annyinak hitt – ukrán származású kislányt. Nem sokáig örülhettek az új családtagnak.

Michael és Kristine Barnett négy gyermeket szerettt volna, ám „csak” három születhetett meg, ezért döntött a házaspár az örökbe fogadás mellett. 2010 májusában az Indiana állambeli Lafayette-ből Floridába utaztak, hogy találkozzanak Natalia Grace-szel, a kislánnyal, akiről úgy tudták, 6 éves.

Nataliát korábban már szerették volna mások is örökbe fogadni, de az utolsó pillanatban visszaléptek a szülőjelöltek, így Barnették befogadhatták a kislányt, akiről annyit tudtak, hogy anyakönyvi kivonata alapján 2003. szeptember 4-én született, és spondyloepiphysealis diszpláziában szenved, ami a törpeség ritka formája.

Michael és Kristine nem ijedt meg a kihívástól, mivel egyik fiuk autista, úgy érezték, náluk minden adott ahhoz, hogy a kislány szerető családra és otthonra leljen. Így, amikor Natalia 7 éves lett, hivatalosan is örökbe fogadták őt. És itt kezdődött a kálváriájuk. 

Több jel is arra mutatott – pl. erős szeméremszőrzet, menstruáció -, hogy a kislány már nem is annyira kislány. Ráadásul Natalia folyamatosan fenyegette a családot, hogy megöli őket, le is rajzolta, hogy fogja kivégezni örökbefogadó szüleit és testvéreit, de előfordult olyan eset is, hogy  kiugrott a mozgó autóból, illetve megpróbálta anyját elektromos kerítésnek lökni. 

A szülők orvoshoz vitték a gyereket, ahol megállapítást nyert, hogy csontsűrűsége alapján jóval idősebb, mint hitték. Natalia egyre erőszakosabb lett, ezért segítséget kértek neki a szülők. A felkért terapeutának egy alkalommal a lány bevallotta, hogy valójában 18 éves, és örömet okoz neki a Barnett család terrorizálása. Ekkor a szülők bírósághoz fordultak, a legfelsőbb bíróság pedig Natalia születési dátumát 1989. szeptember 4-re módosította, minek alapján az örökbefogadásakor 22 éves volt, nem 7.

Mivel autista fiuk, Jake rendkívül tehetséges volt, a család szeretett volna Kanadába költözni, hogy egy ottani egyetemre járhasson, ezért lakást béreltek Nataliának, melyben önállóan élhetett, a bérleti díjat egy évre előre kifizették neki. A lány hamar összebarátkozott a szomszédokkal, akik feljelentették örökbefogadó szüleit, amiért a kiskorú gyermeket magára hagyták. 

Hiába az orvosi szakvélemények és az elmondott történetek, a szülők tiltakozásuk ellenére börtönbe kerültek kiskorú veszélyeztetése miatt, de fejenként 5000 dollár óvadék ellenében szabadlábon védekezhettek.

A házaspár azóta elvált. Michael Barnettet 10 év után felmentették a vádak alól, volt felesége tárgyalása február 13-án kezdődik, ahova a volt férjet mint tanút idézte be a bíróság. 

Nataliát örökbe fogadta a szülőket feljelentő szomszéd és féjre, Cynthia és Antwon Mans, akik szerint a lány az, akinek mondja magát és az agresszió legkisebb jele sem látszik rajta. A valódi korára azóta sem derült fény – írja a Promotions.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top