Connect with us

Sztori

A Barátok közt színésze beleszeretett 20 évvel fiatalabb kolléganőjébe

Angyal Anita és Földes Tamás négy éve alkot egy párt, kapcsolatukról és a nagy korkülönbségről először meséltek.

A Jóban Rosszban Varga Emőke doktornőjét alakító Angyal Anita és a Barátok közt Harmath Árpádja, Földes Tamás négy évvel ezelőtt menthetetlenül egymásba szeretett.

A színész javára 20 év a korkülönbség, azonban ez egyáltalán nem állt az útjukba, szerelmük töretlen.

Földes Tamás és Angyal Anita

Földes Tamás egyből érezte a vonzalmat, amikor Angyal Anitával találkozott. Habár kezdetben még csak kollégák voltak, a munkakapcsolatuk gyorsan szerelemmé alakult.

– Mikor először meghallottam Tamást, ahogy az Elisabeth című musical CD-jén énekel, rögtön megfogott a gyönyörű hangja és a tehetsége – mesélte a színésznő a Bestnek.

A Rock Színház színésze, aki egyben az Operettszínház vezető művésze is, először egy közös darabban találkozott párjával.

– Először kollégák lettünk, aztán barátok. Érdekes, hogy az első közös előadásunkban éppen egy elvált házaspárt alakítottunk. A közös munka során egyre inkább elmélyült a barátságunk – mondta az 57 éves színész, aki azt is bevallotta, egy ideig úgy érezte, egyedül fogja leélni az életét, mert nem találta az igaz szerelmet.

A színésznő szülei először nagyon féltették lányukat ettől a kapcsolattól, hiszen a szerelmesek között 20 év a korkülönbség.

– Volt már idősebb párom, és a szüleim nagyon féltettek ettől a helyzettől, de az első személyes találkozásunk Tamással mindent felülírt.

Az idő őket és a kapcsolatukat igazolja, hiszen már négy éve alkotnak egy párt és boldog kapcsolatban élnek. A sztárpár szeret együtt dolgozni a színpadon is, számukra ez egyfajta párterápia, ahol kipróbálhatják magukat új helyzetekben, ez pedig a kapcsolatukra is hatással van.

– Régen is szerettünk együtt dolgozni, de párként valahogy minden még könnyebb lett, és megtapasztaltuk azt is, hogy a közös munka is tud hatással lenni a magánéletünkre. Kicsit olyan ez nekünk, mint egy párterápia – árulta el a Jóban Rosszban egykori színésznője. 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top