Connect with us

Sztori

Varga Judit a háttérben segíti volt férjét

A három gyermekükkel hétköznap a Varga Judit volt igazságügyi miniszter, hétvégén pedig Magyar Péter a Tisza Párt alelnöke van. Magyar Péter gyerekeivel még kerüli a politikai beszélgetéseket.

Kizárólag hétvégente tud megfelelő időt tölteni a gyerekeivel az országot járó Magyar Péter – írja a blikk.hu.

A Tisza Párt alelnöke bár különböző oldalon állnak, az exfeleségétől, a volt igazságügyi minisztertől, Varga Judittól is segítséget kap, mivel ő vigyáz hétköznapokon a tíz-, tizenkét és tizenhat éves fiaikra.

„Hétköznap leginkább telefonon beszélünk, sajnos, ez most egy ilyen periódus. Alaphelyzetben szinte minden nap találkozom a gyerekekkel, ám az országjárás óta csak hétvégente van erre lehetőség. Ám ilyenkor igyekszem minél több időt velük tölteni”

– mondta a lapnak.

Bár Varga Judit és Magyar Péter között csúnyán elmérgesedett a viszony, a kettejük vitájától igyekeznek távol tartani a fiaikat. A válásukkor megállapodtak a közös felügyeletről. A hétköznapokon a volt igazságügyi miiszter neveli a gyerekeket, míg a két felnőtt beszélgetései kizárólag a gyerekekre koncentrálódnak. Szigorúan a fiúk hétvégi „átadása” a beszédtéma, vagyis csak a közös gyerekek miatt állnak egymással szóba.

„Nem szoktam politikáról beszélgetni a gyerekekkel. A két kisebbik fiam még túl fiatal ahhoz, hogy a politika szóba kerüljön, inkább a hétköznapi történésekről, a focimeccsekről beszélgetünk. A legnagyobb fiammal érinthetnénk komolyabb témákat, de vele most – úgy érzem – nem állunk egy politikai táborban”

– szögezte le a politikusnak készülő férfi. Szerinte néhány év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával és akkor majd elmondja, hogy amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

 

Forrás: blikk.hu24.hu
Continue Reading
Hírdetés

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top