Connect with us

Celebek

Végig hazudott Gáspár Zsolti! Évtizedes titok robbant ki! A feleségéről van szó… ATYAÉG!

Nógrádmegyer – Több évtizedes titokról rántotta le a leplet Gáspár Bea: elárulta, hogy a sógora hosszú ideje hazudik felesége származásáról. Gáspár Zsolti 1996-ban vette feleségül kedvesét, Rácz Judit Filoménát, akiről az ifjabb Gáspár fivér mindig azt állította, hogy szlovák származású, és hogy kapcsolatuk elején ez problémát jelentett, mert közös nyelv hiányában nem értették egymást.

Bea asszony viszont most az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban elárulta, hogy Zsolti története közönséges mese, Filoména ugyanis magyar!

 Zsoltiékról tudnék rosszat is mondani, de inkább csak a feleségéről, mert ő nem szimpatizál velem – mondta a műsorban Bea, akitől Hajdú megkérdezte, hogy a sógornője honnan származik.

 Dehogy szlovák! Van az, hogy az ember mond valamit, meg van az igazság – magyarázta az adásban Bea asszony.

Lapunk megkereste Beát, aki tisztázta a dolgot.

– Nem mi találtuk ki ezt az egészet, a sógornőm tényleg nem szlovák. Az anyja most is négy háznyira lakik, a két testvére is itt él a faluban. Ide járt iskolába is, gyerekkorunk óta ismerjük egymást – magyarázta.

Az egész egy hatalmas átverés, aminek meg is van az oka: a Gáspár család és a sógornőm famíliája szegről-végről rokonságban áll egymással. A sógornőmről még annyit azért elmondok, hogy ha valakinek pénze és hatalma is van, az megmutatja az igazi arcát. Engem utál, mert nem vagyok hajlandó úgy táncolni, ahogy ő fütyül, nem hódolok be neki. Szerintem nagy részben az ő hibája, hogy Zsolti és Győző rosszban vannak és nem tudnak kibékülni.

Ezek alapján jogosan merül fel a kérdés, hogy Zsolti miért állítja közel három évtizede azt, hogy a felesége szlovák származású, holott már együtt jártak általános iskolába is?

Gáspár Zsolti újra feleségül vette élete szerelmét

Bátyjához, Győzikéhez hasonlóan ő is megerősíti a hitvesének tett esküjét. A műsorvezető 1994-ben vette nőül élete szerelmét, és három gyermekük is született. Feleségéről soha egyetlen fotó sem jelent meg nyilvánosan, de még a keresztneve is titkos.

Zsolti a magánéletét mindig is óvta, nem helyezte reflektorfénybe a családját. Most sem szándékozik ezen változtatni, ám a tervezett esküvőn végre megmutatja a nyilvánosságnak a feleségét.

Kétszázhetven fős lagzit tervezünk. Száznegyven tyúkból fő majd a finom húsleves, és három disznót fogunk levágni a nagy eseményre. Édesapám is nagyon készül már a családi ünnepségre„ – mesélte a Borsnak Zsolti, aki azt is elárulta, hogy a talp­alávalót Kökény Attila, Kis Grófo és Jolly fogja szolgáltatni a násznépnek.

Mátraverebély-Szentkút me­sés környezetében lesz az esküvő augusztus utolsó szombatján, ahol a szabad ég alatt anyakönyvvezető és lelkész előtt erősítik meg házassági szövetségüket.

Már a Farm VIP realitymű­sor első évadában szoros barátságot kötöttem Demcsák Zsuzsával, akire már családtagként tekintek. Úgy érzem, mintha a hú­gom volna. Így nem is volt kérdés, hogy ő és a férje lesz a két tanú. Koszorúslánynak pedig Vasvári Vivient és Nagy Noémit kértük fel” – nyilatkozta a Borsnak Gáspár Zsolti.

Győzike testvére és felesége a frissen nyílt The Queen es­küvőiruha-szalonból választottak ruhát. Nem is akármilyet. Egy csillogó, kövekkel gazdagon díszített 2020–21-es mo­dellt, aminek jellegzetessége, hogy a szoknyarésze csipke, melynek mintáját ra­gyogó gyöngyök hangsúlyozzák ki. A gyöngyökkel kirakott felsőrész pedig állítólag királynői megjelenést kölcsönöz majd a viselőjének.

Ha valaki ilyet vásárolna, akár kétmillió forintot is fizethetne egy ilyen ruhakölteményért. Ha azonban megelégszik a kölcsönzéssel, akkor félmillió forintos ráfordítás is elegendő lehet.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top