Connect with us

Sztori

Szomorú hír érkezett, ismét gyászol az RTL

Szomorú hír érkezett, ismét gyászol az RTL: Meghalt Ónodi György

Ónodi György, a Heti Hetes egykori főszerkesztője 71 éves volt.

Meghalt Ónodi György producer, rendező, író – adta hírül az RTL. A producer legismertebb műsora az RTL-en 17 éven át futó Heti Hetes volt, melynek ő volt a főszerkesztője.

A producer operatőrként végzett a moszkvai Filmművészeti Főiskolán, majd a rendszerváltásig a Híradóban és a dokumentumfilmstúdióban dolgozott. A kereskedelmi televíziók megjelenésének idején az RTL Klubnak készített szórakoztatóipari műsorokat, például a Gálvölgyi Show-t. De a nevéhez kötődik a Mónika Show, a Kész átverés és a Csííz is.

A Heti Hetes első felvétele 1999 szeptemberében került adásba, és az RTL Klub legnépszerűbb műsorai közé tartozott. Tizedik adásával 2 milliós nézettséggel rekordot döntött. 2012-től a műsor átkerült az RTL Klubról az RTL II csatornára, ahol megszűnéséig, 2017 februárjáig futott.

Az RTL kiemelte, hogy Gálvölgyi Jánoshoz 30 éves barátság kötötte, a színművész azt nyilatkozta a csatorna Híradójának, hogy nemcsak szakmailag, hanem emberileg is rendkívüli volt Ónodi.

„Döbbenettel fogadtam, mint minden ilyen hírt az ember, átszalad rajta a múltja is. Gyuri nekem több mint harminc éves barátom, munkatársam volt. Az embernek eszébe jut, hogy az élet nagyon gyorsan múlandó. Nagyon jól írt, amit kevesen tudtak róla, és a ma már szidott, szeretett, emlegetett Gálvölgyi Show-nak a 80 százalékát a Gyuri írta”

– mondta a színész.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top