Connect with us

Sztori

Irgalmatlan pofont kapott Magyar Péter és a követői is

Egy ideje azon megy a pörgés, hogy Magyar Péter és pártja hol indít polgármester-jelöltet június 9-én Budapesten az önkormányzati választáson.

Ezzel kapcsolatban tett bejelentést Magyar Péter pénteken a Facebookon. „A TISZA Párt négy polgármester-jelöltet indít a 2024. június 9-i önkormányzati választáson a fővárosban.

A négy jelölt közül kettő olyan kerületben indul, ahol kormánypárti, míg a másik kettő olyan kerületben, ahol jelenleg ellenzéki vezetés irányítja a helyi ügyeket” – írta.

Facebook-bejegyzésben azt is világossá tette, hogy melyek ezek a kerületek és ott kiket támogatnak:

X. kerület, Kőbánya:
Barna Judit Annamária közösségszervező és kulturális menedzser.

XI. kerület, Újbuda:
Orbán Árpád közgazdász

 

XVII. kerület, Rákosmente:
Dálnoki Áron közgazdász.

XVIII. kerület, Pestszentlőrinc, Pestszentimre:
Balogh Balázs filmes, vendéglátóipari szakember

Megérkezett Menczer Tamás

Ezután az MTI még pénteken este leszemlézte Menczer Tamás Facebook videóját. Ebben a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója arról beszélt, hogy „Magyar Péter látta, hogy a jobboldalon ott van Orbán Viktor és a Fidesz, tudta, hogy át kell menni a baloldalra, és át is ment”.

De nem állt meg itt. Hozzátette, hogy Magyar Péter politikai szerepvállalását régen előkészítették, az egyesületét már 2023-ban bejegyezték. A Varga Juditot érintő rendőrségi jegyzőkönyvről szólva kiemelte, „az iszonyatos magánéleti fenyegetéseken és történéseken kívül” az is benne van, hogy Magyar Péter azt mondta: ez lesz az évszázad válása és meg fogja buktatni a kormányt.

Menczer Tamás úgy fogalmazott, hogy boldog házasságban él, de ő is veszett már össze a feleségével.

„A feleségem akkor elmondta, hogy mi a baja velem, de azt, hogy a kormányt meg akarja buktatni, azt sose mondta. Tehát ennek az embernek ez volt a rég dédelgetett vágya, célja, hogy politikai pályára lépjen” – jelentette ki a kommunikációs igazgató.

Magyar Péter és a támogatói is kaptak

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint a Tisza Párt alelnöke mindent arra használt fel, hogy a saját politikai pályáját előkészítse. Ezt a célt szolgálta a korábban bejegyeztetett egyesület, valamint a magánéleti terror, fenyegetés, zsarolás is – vélekedett.

Menczer Tamás szerint Magyar Péterben az emberek pontosan felismerik Márki-Zay Pétert.

„Tehát én azt látom, hogy egységesek, erősek, motiváltak és mindannyian el fogunk menni, aztán győzünk, ahogy szoktunk”

– tette hozzá, belerúgva Varga Judit exférjébe és a támogatóiba is.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top