Connect with us

Sztori

Schobert Norbikát sokat bántották ismert szülei miatt: „A tanárok is kipécéztek, megjegyzéseket tettek” – Most ő a Farm VIP győztese

Schobert Norbika bebizonyította, hogy sokkal keményebb fából faragták, mint azt bárki gondolta volna. Hosszas küzdelem után ugyanis ő lett a TV2 Farm VIP harmadik évadának győztese.

Rubint Réka és Schobert Norbert 17 éves fiát ismeretlenül is sokan bántják híres családja miatt, ám most bebizonyította, hogy – a feltételezések ellenére – tisztességes és dolgos fiúnak nevelték a szülei, aki egy farmon is megállja a helyét.

– Amikor elkezdődött a műsor, gondoltam arra, milyen jó lenne nyerni, de nem mindenáron akartam ezt. Sokkal fontosabb volt számomra, hogy végre meg tudjam mutatni, milyen ember is vagyok valójában. A közösségi oldalaimra feltett fotóim és a családom miatt ugyanis rengeteg bántást kapok– kezdte a Blikknek Norbika, aki korábban őszintén vallott már arról, hogy iskolát is kellett váltania az őt ért támadások miatt. – Az általános iskolában sokat bántottak az alkatom miatt, és azért, mert a szüleim sikeres, ismert emberek. Akkor váltottam sulit, az újat nagyon szerettem, de ott is kaptam azért negatív véleményeket, amikor apának voltak zűrjei az erős kijelentései miatt. A társaim többször is felhozták a témát, és a tanárok is kipécéztek, megjegyzéseket tettek. Nem esett jól, de igyekeztem kizárni ezeket.

A Farm VIP alatt azonban minden osztálytársa együtt szurkolt érte. A barátaival közösen nézték az adásokat, és együtt örültek, amikor ő nyerte meg az idei évadot.

– Eleinte nem volt könnyű kiszűrni, hogy kik azok, akik magam miatt barátkoznak velem. Mostanra azonban hamar átlátok a dolgokon, és szerencsére több olyan barátom van, akik gyerekkorom óta mellettem vannak. A lányok terén azért ez nem megy olyan egyszerűen, mert még mindig nehezen tudom megállapítani, ki az, aki csak a nevem miatt ismerkedik velem, illetve ki az, akit valójában én érdeklek. Most randizom egy lánnyal, remélem, jól alakulnak majd a dolgok – mondta a 17 éves kamaszfiú, aki úgy érzi, a műsornak köszönhetően végre mindenki látta, milyen is ő valójában.

Végig magamat adtam, és úgy vettem észre, ez szimpatikus volt a társaimnak és a nézőknek is. Nagyon élveztem az ott töltött időt, minden reggel korán felkeltem, hogy ellássam az állatokat, és a termelések során is igyekeztem segíteni. Mindenkivel jó kapcsolatom volt, mert senkiben nem kerestem a rosszat. Bevallom, a vége felé már nagyon elfáradtam.

A döntőben a puzzle-nél le is maradtam, ott még az is megfordult a fejemben, hogy feladom, de aztán valami csoda folytán a végére sikerült behoznom a jelentős hátrányomat. El sem hittem, amikor futottam a célba, hogy sikerülhet, csak a szüleim hangjára figyeltem, akik fentről kiabáltak nekem. Az adta a legnagyobb erőt – magyarázta az idősebbik Schobert fiú, aki nemcsak a győzelmet, de az azzal járó 11 millió forintos fődíjat és egy korábbi játék során szerzett plusz 1 millió forintot is bezsebelte.

A nyereményét egyelőre szeretné félretenni, és később befektetni. Mint mondja, a jövőben is szívesen szerepelne hasonló műsorokban, ám karriert nem a médiában tervez építeni. Az érettségi után a közgazdasági egyetemen szeretne tovább tanulni, később pedig ingatlanokkal és online marketinggel foglalkozna.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top