Connect with us

Celebek

Ő volt a kalapos srác az X-faktorban, akinek fényes jövőt jósoltak. Aztán eltűnt és még az énekléssel is felhagyott,mutatjuk mivel foglalkozik most

Ő volt a kalapos sztár, mindenki azt remélte, ő lesz az ország hangja.

Takács Nikolas 2010-ben robbant be a köztudatba, akkor szerepelt az X-Faktor első évadában. Sokan megszerették a kalapos énekest, akinek akkora hangja volt, hogy a csillagokat is leénekelte az égről. A tehetségkutatót végül nem nyerte meg, de az előkelő második helyig jutott.

Ezután ment a szekér rendesen, karrierje csúcsán volt az énekes. Rengeteget szerepelt, koncertezett, még a Nico Ross művésznevet is felvette. Aztán jó sok időre eltűnt, kiderült, hogy még Amerikában is szerencsét próbált.

„Los Angelesben voltam több mint fél évet. Kellett a lelkemnek, a testemnek, hogy valami újat tapasztaljak magam körül. Pár éve világhírű zenészeket ismertem meg, akik arra biztattak, próbáljam meg, menjek ki hozzájuk, nézzem meg, hogyan működik náluk ez az egész. Mindig is szerettem volna kicsit felfedezni a világot. Alkottam, pihentem, nyaraltam, hiszen 2010 óta szinte nem is volt megállás” – mondta 2019-ben a Ripostnak az énekes.

Bár azt hozzátette, hogy itthon tervezi a jövőjét.

Aztán jött a koronavírus-járvány, amikor teljesen eltávolodott a zenétől. Inkább civil foglalkozásából élt, dolgozott ékszerbecsüsként, de antik bútorokkal, festményekkel és egyéb tárgyakkal is foglalkozott. Végül mégis visszatért a színpadra, és egyre több fellépést vállal.

Így néz ki most Takács Nikolas, nézd csak:

Via 168.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top