Connect with us

Celebek

Már húsz éve munkanélküli az RTL egykori műsorvezetője,most mindenről kitálalt

Nem találja a helyét sehol…

Két évtizede már, hogy Hollandiába költözött az RTL korábbi műsorvezetője, Valkó Eszter, ám ez a döntés nem feltétlen bizonyult átgondoltnak, hisz azóta munkanélküliként tengeti mindennapjait.

Persze ez nem azt jelenti, hogy csak otthon fekszik, hisz gyermekét nevelni kell, de új otthonában egyszerűen nem talál számára szimpatikus állást.

Valkó Eszter nevét a tévénézők számos neves műsorból ismerhetik. Ő volt ugyanis a Nyerő8 betelefonálós játék és a Reggeli műsorvezetője is, mikor az RTL csapatát erősítette.

Kivándorlása óta kevés hír érkezett felőle. Most azonban feltűnt az ATV Bochkor című műsorában, ahol hollandiai életéről mesélt.

Ez már vagy húsz éve megy, hogy hova tűnt a Valkó Eszti, merthogy nagyjából azóta nincs melóm” – kezdte Valkó, majd elárulta, mit csinálnak odakint.

„A férjem, Peti Maastrichtban kezdett dolgozni egy gyógyszeripari cégnél, ott töltött majdnem 4 évet, és egyszerűen elege lett, és új vizekre akart evezni, úgyhogy egy másik helyre költöztünk egy másik munkalehetőség miatt. Most Amszterdamban dolgozik, ezért költöztünk Utrechtbe. Mert az közel van”

Eszter folyamatosan keresi a munkalehetőségeket, de mégsem tud elhelyezkedni. Ennek oka azonban nem az akarat hiánya, sokkal inkább az, hogy nem tudja, mit az, amit szívesen csinálna.

„Szeretnék dolgozni. Csak ki kéne találni, hogy mit. Nem látom magamban, hogy párizsit szeletelgetek valamelyik áruházláncban, nem elégítene ki, úgyhogy még most ki kell, hogy találjam” – vallotta be Eszter, aki azt reméli, fia felnövésével a helyzet is változni fog.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top