Connect with us

Sztori

Most jött: Michael Schumacher ott lesz a lánya esküvőjén?

A tíz éve francia földön síbalesetet szenvedett Michael Schumacher a közelmúltban újra a család mallorcai villájában töltötte az idejét, ezért a leánya, Gina éppen ott megy férjhez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gina Schumacher (@gina_schumacher) által megosztott bejegyzés

A családi villát, mely Mallorcán, Andratx közelében található, Florentino Perez, a Real Madrid futballklub elnöke vásárolta meg 2005-ben, majd 2017-ben, felesége, Mari Angeles Sandoval halála után eladásra kínálta. Akkor jött képbe Corinna, a hétszeres világbajnok F1-es versenyző felesége, aki 27 millió fontot (csaknem 12 milliárd Ft) fizetett a Villa Yasminért. A 15 000 négyzetméteres birtokon két úszómedence, helikopter-leszálló, edzőterem található, továbbá hatalmas pálmafákkal övezett kert ékesíti azt.

Úgy tudják, countryzenekar fog játszani a bulint. A férfi vendégeket arra kérték, hogy öltönyben vegyenek részt az esküvői szertartáson és az azt követő partin, de jelezték, hogy a nagy meleg miatt nyakkendőt nem kell viselniük.

2020-ban a spanyol sajtó arról írt, hogy Michael Schumacher Mallorcán tölti az idejét. Könnyen lehet, hogy akkor is a spanyol szigeten tartózkodik majd, amikor Gina férjhez megy, de nagy kérdés, hogy részt vesz-e az eseményen?

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top