Connect with us

Hírek

Most jött a drámai hír! Holtan találták meg a pénteken eltűnt… – ITT vannak a tragikus részletek:

Holtan találták meg Vácnál az eltűnt idős asszonyt

Több kutató-mentő egység is kereste péntek éjjel az eltűnt nőt

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este kérte a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségét egy eltűnt idős nő kereséséhez. A szolgálat Facebook-oldalán néhány órája jelent meg a hír, hogy szomorú véget ért az éjszakai keresés:

Az esti órákban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kérte a segítségünket egy idős hölgy felkutatásához, aki öngyilkossági szándékkal hagyta el az otthonát. Szolgálatunk útnak indított egy mentőkutyás szárazföldi egységet, valamint útnak indítottuk a Szentendrén állomásozó kutató-mentő hajónkat is, mert feltételezhető volt, hogy a Duna-partra koncentrálódik majd a keresés. Idő közben a keresésbe bekapcsolódott a Duna Vízirendészeti Rendőrkapitányság nagymarosi egysége, valamint a rendőrség kutyás szolgálata és a Mantrailing Akadémia Alapítvány is. A késő esti órákban az ártérben dolgozó egységünk egyik mentőkutyája megtalálta az eltűnt személyt a Dunában, de az életét már sajnos nem lehetett megmenteni. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak!”

Van segítség!

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top