Connect with us

Sztori

MOST ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, autópályát lezárták.A helyszínelés,mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

MOST ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, autópályát lezárták.A helyszínelés,mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2024. január 29. 07:42

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya irányába, Csepel térségében, a gyűjtőelosztó ágon,  egy műszaki hibás kamion vesztegel. A 17-es km-nél a forgalom három sávon halad, de 1-2 km-es torlódásra számítani kell.

Baleset miatt lezárták az M3-as autópályát a mezőnagymihályi csomópontnál – közölte az Útinform. Mint írták, az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Mezőnagymihály-Mezőkeresztes csomópontnál baleset történt. A 138-as km-nél a pályát lezárták. A forgalmat a 139-es km-nél Mezőkeresztes, illetve a 3-as főút irányába terelik. Az autópályára visszatérni a 127-es km-nél lehet. A torlódás közel 3 km-es.

A 47-es főúton, Debrecen átkelési szakaszán, egy személygépkocsi és egy kistehergépkocsi ütközött össze. A 2-es km-nél két sávot lezártak, irányonként egy-egy sávon halad a forgalom.Erős a forgalom a főváros irányába, torlódásra kell számítani:

– az M3-as autópálya bevezető szakaszán;

Hirdetés

– a 10-es főúton a solymári körforgalomtól;

– a 11-es főúton Szentendrétől;

– és az 51-es főúton Dunaharaszti térségében.

A személyautóval közlekedőknek díjkötelessé vált többek között, az M0-sM4-esM44-es autóút teljes hossza, az M30-as autópályán Miskolc elkerülő szakasza, az M31-es autópálya, valamint az M76-os autóút Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti része. A gyorsforgalmi utak közül már csak az M9-es és M80-as autóút teljes hossza, az M8-as autópálya végig, valamint az M60-as autópálya a Pécs-Nyugat csomópont és a végcsomópont közötti két km-es szakasza maradt díjmentes.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Kiemelt fotó illusztráció

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top