Connect with us

Sztori

Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak – Vízöntő – Halak figyelem!Bivalyerős energiával tör ránk 2024 februárja!

Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak – Vízöntő – Halak figyelem!

 Bivalyerős energiával tör ránk 2024 februárja!

Kos-A környezete különös intenzitással próbálhat meg Önre nyomást gyakorolni, és próbálhatja meg befolyásolni. Egy kosnak ugyan nem kell ezt külön mondani, de ne engedjen a nyomásnak, tartson ki saját elképzelései mellett, és képviselje azokat a szokásos vehemenciával.

Előfordulhat, hogy kísértésbe esik, és ha annak enged, a későbbiekben abból még több gondja adódhat. Tehát nem ez lesz az a kísértés, amelynek érdemes beadni a derekát, maradjon óvatos.

 

 

Amennyiben munkatársai között elhúzódó konfliktus adódik, próbálja kideríteni annak okát, és visszafogottan, átgondoltam eljárni, annak kezelése terén. Nem most lesz a megfelelő időszak arra, hogy energikus dinamizmussal oldja meg a problémát.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Bika

Egészsége érdekében, itt az ideje, hogy változtasson az életmódján.

A lehetőségei megsokszorozódnak mind a munkahelyén, mint pedig a magánéletében.

 

 

Azoknak a bikáknak, akiknek még nincsen párjuk, egy jótanács: hogyha aktívabb, még több tapasztalatot szerezhet, amelyek pedig segítenek abban, hogy vonzóbb és magabiztosabb legyen, ezzel magára vonva a másik nem figyelmét.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Ikrek

Az ikrek számára olyan időszak kezdődik, amelyben a precizitásnak különös jelentősége lesz.

Bár általában véve az ikrekre nem jellemző a nagyon erős koncentráció és részletekbe menő, aprólékosság, azonban ezeket a tulajdonságokat nem árt elsajátítania, mert annak nagy hasznát veszi azokban az élet helyzetekben, amelyek a most induló hónapban, illetve az az utáni időszakban uralkodó energetikai viszonyok között kerülnek Ön elé.

Ideje mind fejben, mind pedig a lakásában is egy nagyobb takarításnak, egyfajta megújulásnak. Amennyiben az egészsége az utóbbi időben megromlott, most nagyon jó időszak kezdődik ahhoz, hogy életmódváltással ezen is segítsen.

Hirdetés

Amennyiben szülei, vagy idős ismerősei ezt igénylik, töltsön el velük több időt, meglátja, hogy sokkal jobban érzi majd magát tőle.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Rák

Rendkívül pozitívak azok az Energiák, amelyeket a most induló hét illetve az azt követő időszak kínál. Amennyiben most próbál meg a munkahelyén előbbre jutni, előléptetést szerezni, nem fog túl sok akadályba ütközni.

Érdemes a szabadidejében is aktívabbá válnia, mert ezek az Energiák sokat tesznek majd a testi és lelki egészségének fenntartása illetve javítása érdekében. Érdemes elmenni a párjával kulturális programokra, koncertre, vagy színházba.

 

 

Amennyiben szülei, vagy idős ismerősei ezt igénylik, töltsön el velük több időt, meglátja, hogy sokkal jobban érzi majd magát tőle.Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Oroszlán

Lehetséges, hogy az utóbbi időben akár párkapcsolata, akár munkája miatt egy kicsit háttérbe szorultak az életében a barátai. Érdemes eltöltenie velük egy-két szép estét, meglátja, hogy sokkal jobban fogja magát érezni.

Csökken majd az ön életében a stressz, illetve munkahelyén is ki tudja használni azokat a lehetőségeket, amelyet az új időszak tartogat.

 

 

Bár sokan ebben a február-márciusi időszakban lustálkodnak, Önnek érdemes aktivizálnia magát, ez egy olyan időszak, amely remek alkalmat teremt és jó energetikai háttérrel szolgál ahhoz, hogy komolyan megalapozza vagy továbbfejlessze a karrierjét.

Amennyiben szülei, vagy idős ismerősei ezt igénylik, töltsön el velük több időt, meglátja, hogy sokkal jobban érzi majd magát tőle.Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Szűz

Az elmúlt időszakban is szokás szerint precízen és gondosan elvégezte minden feladatát, hogyha nem volt ember a gáton, akkor utolsó emberként is helytállt.

Éppen ezért lehetséges, hogy úgy érzi, egy kicsit elfáradt. Itt az ideje kikapcsolódni, töltsön egy kis időt a barátai társaságában, illetve több időt a párjával. Akár bulit is rendezhet, mulasson, szórakozzon egy kicsit, igazán megérdemli!

 

 

Amennyiben szülei, vagy idős ismerősei ezt igénylik, töltsön el velük több időt, meglátja, hogy sokkal jobban érzi majd magát tőle.Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Mérleg február Horoszkóp 2024

Igazság, rokonszenv, harmónia és intellektus

Ha februárban valakinek a segítségére lesz szüksége, akkor a Mérlegnek nem szabad ezt megtagadnia tőle. Ez a bizonyos illető lehet, hogy az egyik kollégája, vagy valamelyik családtagja lesz. Ha segít rajta, akkor teljes mértékben elnyeri a bizalmát, és ez később jól jön majd az önnek a jövőre nézve. Fontos, hogy ebben az időszakban mindig öltözködjön melegen, így megőrizheti az egészségét.

A február beköszöntével munkahelyi problémák jelentkezhetnek. Előfordulhatnak elbocsájtások a cégénél, sürgős határidejű munkák, sőt akár még lakóhelyének megváltoztatására is kényszerülhet. Bármi történjen is, arra fog törekedni ebben az időszakban, hogy megerősítse a jelenlegi pozícióját, amihez valószínűleg a szabadideje egy részét is fel kell majd áldoznia. A méreg jegyűek ebben a periódusban csak így emelkedhetnek felül az adódóHét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió február Horoszkóp 2024

Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben

A februárra vonatkozó horoszkóp szerint a Skorpiónak ebben a peridusban csapatjátékosként kell viselkednie a munkahelyén, és az élet egyéb területein is. Jó ha észben tartja, hogy a siker íze nem olyan édes, ha azt másvalaki rovására érte el. Az esztendő ezen időszakában tele lesz energiával, amit a szabadidejében sportolásra, és a fizikuma fejlesztésére is fordíthat.

 

 

A gondatlansága miatt olyan kisebb munkahelyi problémákkal szembesülhet februárban, amelyek a karrierje alakulására is hatással lehetnek. Legyen nagyon óvatos azokkal, akik segítséget kínálnak önnek, mivel könnyen meglehet, hogy tisztességtelen szándék vezérli őket. Ugyanakkor a családjuk körében a skorpió jegyben születettek megértésre, támogatásra és nyugalomra lelhetnek ebben az időszakban.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas február Horoszkóp 2024

Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre

Februárban a munkahelyi helyzetben jelentős változás áll be, ami miatt a Nyilasnak minden képességét bevetve a benti feladatai elvégzésére kell koncentrálnia. Amennyiben nem így tesz, akkor bizony könnyen bajba kerülhet. Szerencsére, a munkája tökéletes elvégzéséhez nélkülözhetetlen motiváció a hónap egésze során a rendelkezésére áll majd. Amennyiben úgy veszi észre, hogy valamelyik kollégája segítségre szorul, akkor ezt ne tagadja meg tőle. A túlzott munkahelyi stressztől sportolás révén szabadulhat meg a legkönnyebben.

 

 

Ebben a periódusban barátságos, pozitív hozzáállással könnyen együtt tud működni a kollégáival és elnyeri a főnöke tetszését is. Mindenki jól érzi majd magát a társaságában és még az is előfordulhat, hogy néhányan a féltve őrzött titkukat is megosztják önnel. Fontos, hogy ezzel semmiféleképpen ne éljen vissza februárban. Az üzleti találkozók alkalmával, érdemes akkor is tartani a kellő távolságot, ha a tárgyaló partnerei szimpatikusak önnek.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bak február Horoszkóp 2024

Konzervatív és gyakorlatias, óvatos, állhatatos és komoly

A horoszkóp ajánlása szerint februárban minden élethelyzetben érdemes nyugodtnak maradnia. A felmerülő problémáit csak akkor tudja majd megoldani, ha magabiztosan viselkedik. Persze, ha túlzottan támadóan lép fel, akkor arra könnyen ráfaraghat. Ebben az időszakban a profi és az amatőr sportolók is kifejezetten jól fognak teljesíteni. Ráadásul a Bak jegy szülötteit az egészségügyi problémák is messzire elkerülik majd.

A február nem lesz ideális időszak az ön számára a komoly döntések meghozatalára, ezért inkább halassza őket későbbre. Az olyan esetekben, amikor gondosan kell mérlegelnie egy adott helyzetet, de nem biztos a dolgában és tanácsra lenne szüksége, forduljon bizalommal az egyik családtagjához. Nem csak hasznos tanácsot fog kapni tőle, hanem megértésre is talál nála.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő február Horoszkóp 2024

Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni

Ebben a periódusban a Vízöntőnek az emberi kapcsolataira ajánlott fókuszálnia. Tény viszont, hogy csak a családon belüli kapcsolatok fognak pozitív irányba elmozdulni, ezért érdemes minél jobban megerősítenie az ön és a szerettei közötti kötelékeket. A párkapcsolatok terén nem sok jóval kecsegtet ez a hónap, ráadásul februárban ön igencsak híján lesz a szenvedélynek. A szenvedély hiánya miatt a szingliként élők számára ez a periódus nem lesz ideális az ismerkedésre, de hamarosan az ő idejük is eljön majd.

Hirdetés

[ ]

A február jó előjelekkel indul a karrierje szempontjából. Tény, hogy a megfelelő úton halad, azonban tisztában kell azzal is lennie, hogy az életben semmit nem adnak ingyen. A vízöntő csillagjegy szülötteinek ebben a periódusban nagyobb erőfeszítéseket kell tenniük a céljaik elérése érdekében. Ne rettenjen meg a kemény munkától, hiszen nem kell majd minden idejét kizárólag csak a munkájával eltöltenie. Ügyeljen arra is, hogy ne tegye ki túl sok stressznek magát ebben az időszakban.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Halak február Horoszkóp 2024

Szerény és érzékeny csillagjegy, erős éntudattal és inspirációs képességgel

Ebben a periódusban a Halak számára gyerekjáték lesz az új kapcsolatok kialakítása, aminek köszönhetően a szingliként élők akár még a lelki társukra is rálelhetnek. Használja ki minél jobban az élet kínálta lehetőségeket. Hagyja, hogy magával ragadja a szenvedély, és engedje, hogy a romantika is szerepet kaphasson az életében. Ha nem így tesz, akkor később megbánhatja az önmegtartóztató viselkedését.

 

 

Ha februárban kellő szorgalommal és megfelelő ütemben végzi majd a munkáját, akkor remek lehetőség nyílik ön előtt ahhoz, hogy előre léphessen a karrierjében. Tartsa észben, hogy a főnökök mindig nagyra értékelik, ha egy alkalmazott mindent megtesz a cég érdekében. A halak csillagjegy szülöttei ebben a periódusban a kemény munkájuknak köszönhetően prémiumot is kaphatnak a munkahelyükön, de ami ennél is fontosabb: értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

 

 

A cikkben leírtak bekövetkeztéért értelem szerűen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

 

Gyönyörű szép februárt kívánunk minden csillagjegynek!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért értelem szerűen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

 

 

Gyönyörű szép februárt kívánunk minden csillagjegynek!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top