Connect with us

Celebek

Most érkezett: balesetet szenvedett és kórházba került Gerendás Péter

Kórházba került Gerendás Péter, miután egy rosszul sikerült színpadi előkészület közben három métert zuhant. A zeneművészt a János Kórházban kezelik, ahonnan követőinek is üzent hogylétéről.

Drága barátaim! Kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken boldog voltam a szó szoros értelmében. Csodálatos kollégákkal játszhattam együtt, ahol nagy szerelmemnek a színészetnek is hódolhattam a gitározás és éneklés mellett. Két előadás között felmentem a gitáromat elhelyezni a kezdéshez és lezuhantam 3 m-t. Jelenleg a János kórház vendégszeretetét élvezem. Nem szeretném szidni a vendéglátás színvonalát , nem a Ritzbe fizettem be egy hétvégére. A nővérek sem egyformák, van aki utálja a betegeket és a munkáját de van ennek hálistennek az ellenkezője is” – írta le sokat sejtetve a kórház helyzetéről Gerendás Péter.

Nem akarom még elkiabálni, de óriási szerencsém volt. A mentősök a törött gerinc protokoll alapján jártak el. A kórházban rögtön a lábaimat nézték de sem a gerincem sem a lábaim nem törtek el. Csak a kulccsontom. Vállamon a fájdalom. Nem akarok misztikus húrokat pengetni, de velem zuhant az a spanyolgitárom amit még 1982 ben első feleségemmel Katival vettünk a készítőnél Madridban. Azóta ez a gitár állandó az életemben. Többen megvásárolták volna ,de én nem adtam el. A sérüléseiből ítélve(ripityára törött) valószinüleg ráeshettem így megmenthetett engem sok mindentől” – tette hozzá keserédes hangnemben a zenész.

Kérlek benneteket ne sajnáljatok, a körülményekhez képest jól vagyok mindenem van, de legfőképpen szerető családom és hűséges barátaim

– írta megnyugtatásképp, majd hozzátette:

 Fényképet most nem posztolok, nem akarom elrontani a napotokat. De mindenesetre a fejemen lévő színvilág a napsütés és az eső keverékéből létrejött égi tüneményhez hasonlítható. Egyelőre szépségversenyen sem indulok, de sajnos le kell mondanom a decemberi fellépéseimet. Ölelés Nektek! – zárta sorait.

Szavaiból tehát úgy tűnik, hogy hosszadalmas rehabilitációra lesz szüksége, de szerencsére nem történt nagyobb baj. Gerendás Péternek innen is jobbulást kívánunk!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top