Connect with us

Celebek

Megdöbbentő, hová fajult az egész! Vajtó Lajos is megszólalt Szorcsik Viki rettenetes vádja után

Ezt nagyon sokan nem is értik..

Nagy vihart kavart Szorcsik Viki és Mischinger Péter konfliktusa a Farm VIP című műsorban. Ki így, ki úgy látja, mi vezetett idáig, ám nagyon sokan túlzónak tartják a színésznő alábbi szavait:

Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele. Ezt a hangnemet nem lehet megengedni! Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna… Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el.”Mischinger Péter - fotó: TV2

MISCHINGER PÉTER KIREKESZTVE ÉREZTE MAGÁT / FOTÓ: TV2

Nos, Mischinger mindettől teljesen elhatárolódik, sőt még azt sem szeretné, hogy gyűlöletcunami áradjon Szorcsik Viki felé. S bár a Bors által megkérdezett jogász szereint sikerrel perelhetne, esze ágában sincsen megtenni.

Vajtó Lajos, aki mindent látott a helyszínen, így foglalta össze a történteket:

„A nézők láthatták, hogy a játék minden pillanatában jelen voltam, és választott vezetőként különös gondot fordítottam arra, hogy kövessem a csapaton belüli kapcsolatok alakulását. AmitViktória az adásban mondott, annak az ég világon semmi alapja sincs! Peti, ha a játék, vagy akár a velem folytatott vita hevében hangosabban is beszélt, soha senkivel nem volt tiszteletlen, vagy fenyegető. Még úgy sem, hogy Viki folyamatos nyomás alatt tartotta őt, aminek mindannyian a tanúi voltunk. Ilyenre még a forgatott nyersanyagban sem lehet példát találni, vagyis szó sincs arról, hogy azt, amit Viki állít, kivágták volna. Péter még azért is bocsánatot kért tőle, amit el sem követett…”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top