Connect with us

Sztori

Kiderültek a részletek: ezért titkolta eddig Krausz Gábor és Mikes Anna

Hivatalosan is bejelentették, igazak a pletykák, Krausz Gábor és Mikes Anna együtt vannak. Most a Tények Plusz kérdéseire is válaszoltak, ezzel beavatva mindenkit a részletekbe. A Dancing with the Stars további szereplői rögtön gratuláltak a szerelmeseknek.

Krausz Gábor és Mikes Anna hivatalosan is bejelentette, egy párt alkotnak. Ezt méghozzá egy kifejezetten romantikus képpel tették, amit Krausz osztott meg egy Budapesti étteremből. Az Annával készült szelfi mellé ezeket a sorokat írta:

Volt két idegen, aki hirtelen…

Ez a szöveg a Szépség és a Szörnyeteg főcímdalából van, ami azért fontos számukra, mert a Dancing with the Stars mese tematikájú adásában erre táncolhattak. Nagy sikert arattak vele, ráadásul rengeteg dicséretet kaptak a kettejük között kialakult kémia miatt.

Krausz Gábor Mikes Anna
Hivatalos, tényleg egy párt alkot Krausz Gábor és Mikes Anna (Fotó: Instagram)

Jobban megismerni a másikat

Az említett poszt szinte egyértelmű utalás volt arra, hogy igazak a pletykák, Krausz Gábor és Mikes Anna együtt vannak. A Tények Plusz viszont szerette volna Krausz szájából is hallani ennek az igazolását, ami szerencsére meg is történt. A férfi rögtön alátámasztotta a dolgot, valóban összejöttek Annával, majd néhány részletbe is beavatta a nagyközönséget.

„Vannak dolgok, amik prioritást élveznek mindkettőnk életében, és máson van most a fókusz. Én például nem szeretnék többet kifele élni, ahogy korábban. Van, amit szeretnék inkább magamnak megtartani és ezzel szerintem ő is így van” — mesélte őszintén. Majd hozzátette, hogy elsősorban azért nem beszéltek eddig a kapcsolatukról, mert még ismerkedési fázisban voltak, valamint elvált apukaként az is fontos volt Gábor számára, hogy Anna megbarátkozzon a kislányával, Hannarózával. Szerencsére minden jól alakult, így végre a nyilvánosság is reagálhat az örömhírre.

Mikes Anna és Krausz Gábor szerelme képekben, az alábbi fotóra kattintva!

 

Meglepődtek a Dancing versenyzői 

Nem csak Krausz Gábor és Anna rajongói fejezhették ki jókívánságaikat, de a Dancing with the Stars versenyzői is mondtak néhány szót a Tények Plusz kameráinak. Úgy tűnik meglepődtek, viszont nagyon örülnek a történteknek, a szerelmes pár boldogsága őket is boldogsággal tölti el. Valahogy így van ezzel Lissák Laura is.

Mindig kérdezősködtünk, hogy akkor most mi van, hogy van, Anna pedig nem mondott semmit.

— árulta el Laura.

Mikor megláttam ezt a bizonyos Instagram történetet, nagyon megörültem.

— tette még hozzá. Természetesen Csuti is megszólalt a témában, kicsit viccelődve barátjával.

– Ezért nem voltál te Murauban drága barátom, mikor én ott voltam. Ment itthon már a randi meg egyebek. Tudsz élni, de hát mi mást is mondhatnék, óriási gratuláció, nagyon örülök nektek” — mondta nevetve.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top