Connect with us

Sztori

Kiderült, mi okozta a Vodafone és a Telekom leállását – ezt tegye, ha még mindig észleli a hibát

Kiderült, mi okozta a Vodafone és a Telekom leállását – ezt tegye, ha még mindig észleli a hibát

Áramellátási problémák okozták a két távközlési óriás szolgáltatásainak szinte egyszerre történő leállását.

Problémák voltak a Vodafone Magyarország és a Magyar Telekom hálózatán kedden. Ez alatt több szolgáltatás körül is problémák voltak, nem működött az internet és a Telekomnál a tévészolgáltatás is leállt.

A Telekom sajtóosztályának válasza alapján már megírtuk, hogy esetükben áramellátási problémák okozták a problémát, most pedig a Vodafone válasza futott be, amelyben ugyancsak áramellátási problémákra hivatkoznak.

Azt írják, a kimaradást áramszünet okozta az egyik szerverközpontban, a forgalom átirányításának ideje alatt a szolgáltatások az ország több pontján nem voltak elérhetőek. A szolgáltató munkatársai a hibát mostanra elhárították, így a mobilszolgáltatások ismét zavartalanul működnek.

Előfordulhat azonban, hogy néhány mobilkészülék automatikusan nem csatlakozik újra a hálózathoz. Ezekben az esetekben egyszerű megoldás lehet a készülék újraindítása, vagy repülőgép üzemmódba váltása, majd visszaállítása, amely megoldja a problémát, hangsúlyozzák.

Jelenleg a Vodafone ügyfélszolgálata túlterhelt, ezért a szolgáltató kéri azt kéri ügyfeleitől, hogy az esetleges teendőkkel kapcsolatban a Vodafone Magyarország Facebook oldalát látogassák meg, ahol további információkat találnak.

Az Origo és a többi fideszes, a Mediaworks által működtetett lap, a Magyar Nemzet és a megyei lapok egyébként jelenleg továbbra sem érhetők el.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top