Connect with us

Hírek

Két vonattal is ütközött egy autó péntek reggel

Összeütközött egy személyautóval a Szobról a Nyugati pályaudvarra tartó Z70-es vonat péntek reggel. Az ütközés következtében a jármű egy másik vonatnak is nekicsapódott. A baleset miatt pótlóbuszok járnak az érintett szakaszon.

Személyautóval ütközött a Szobról a Nyugati pályaudvarra 5 óra 56 perckor elindult Z70-es vonat Göd és Dunakeszi között egy jól működő, tilos jelzést adó vasúti átjáróban péntek reggel – számolt be a MÁV-csoport honlapján.

Az ütközés következtében a kocsi átsodródott a másik vágányra, ott pedig ütközött a Nyugati pályaudvarról Szobra 6 óra 15 perckor elindult S70-es vonattal. Kiemelték: a vonatokon senki nem sérült meg.

A baleset miatt a két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok, az utasokat Göd és Vác között pótlóbusz szállítja el. Emiatt Budapest–Vác–Szob között jelentősen megnő az eljutási idő.

A vasúti menetjegyek, igazolványok és bérletek érvényesek a Budapest–Vác közötti Volánbusz-járatokra is. Vácra és Vácról a fővárosba érdemes a veresegyházi vonalon utazni, ahol elfogadják a 70-es vonalra érvényes bérleteket, vasúti jegyeket – írta a közleménye végén a MÁV-csoport.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top