Connect with us

Celebek

Jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott Lagzi Lajcsi

Másodfokon is ítéletet hirdettek Lagzi Lajcsi víz-, gáz- és áramlopási ügyében, súlyosbították a büntetést.

Bár Lagzi Lajcsi nem jelent meg a bíróságon, másodfokon is ítéletet hirdetett a bírói tanács a víz-, gáz- és áramlopási ügyében. Mint ismert, első fokon felbujtóként, lopásért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, három évre eltiltották a közügyektől, illetve 11 millió forintos vagyonelkobzással is sújtották.

Az ügyészség ugyanakkor súlyosbításért fellebbezett. 15 milliós pénzbüntetést kértek Lajcsira és indítványozták, hogy jelentősen növeljék meg a kiszabott szabadságvesztés idejét. 7 évet kértek a zenészre.

Ott volt viszont a bíróságon a zenész korábbi felesége, Boglárka, aki másodrendű vádlott volt az ügyben, és bár elsőfokon felmentették, az ügyészség fellebbezett.

A MÁSODFOKÚ ÍTÉLET SZERINT GALAMBOS LAJOS 3 ÉV 6 HÓNAP BÖRTÖNBÜNTETÉST KAPOTT, VALAMINT NÉGY ÉVRE ELTILTOTTÁK A KÖZÜGYEKTŐL. EMELLETT TÖBB MINT 4 MILLIÓ FORINT BŰNÜGYI KÖLTSÉG MEGFIZETÉSÉRE IS KÖTELEZTÉK.Lajcsi számolhat azzal a 125 nappal, amit már a rácsok mögött töltött, vagyis ennyivel rövidülhet a büntetése, és ott van még a harmadolás lehetősége is, hiszen jó magaviselettel akár egyharmadával csökkenthető a büntetés.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top