Connect with us

Sztori

Jobb, ha mindenki tudja vásárlás előtt.

Jobb, ha mindenki tudja vásárlás előtt.

Minden árstopos termékből egy egységnyit lehet vásárolni – nagyjából ebben foglalható össze a korlátozás. Cél hogy ne alakuljon ki hiány karácsony előtt.

Tegnap megírtuk, hogy mivel április 30-ig marad az élelmiszerárstop, az ALDI az új helyzetre új korlátozásokkal reagált. Egy olvasónk által beküldött fotón látható, hogy az üzletlánc ezekből az ársapkás termékekből csak 1-1 darabot vagy kilót enged vásárlásonként.

Az ALDI szeretné biztosítani, hogy minden fogyasztó hozzájusson az árstopos termékekhez. A vállalat beszállító partnereivel együtt figyelemmel kíséri a piaci folyamatokat és közösen jelentős erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy elérhető legyen a kínálat minden tagja, köztük az árstoppal érintett termékek is. Az utóbbi időben az áruházlánc kiemelt érdeklődést tapasztalt az árstoppal hatálya alá tartozó árucikkek iránt, ezért a személyenként megvásárolható mennyiséget 2022.12.17-től az alábbiak szerint határozta meg:étolajból maximum 1 liter, tejből maximum 1 liter, csirke farhátból maximum 1 tálca, kristálycukorból maximum 1 kg, csirkemellből maximum 1 tálca, vagy 1 csomag, sertéscombból maximum 1 tálca, vagy 1 csomag, lisztből is maximum 1 kg, burgonyából legfeljebb 1 kg, vagy 1 csomag, tojásból 1 doboz vagy 1 tálca vásárolható meg személyenként.

A mennyiségi korlátozás minden magyarországi ALDI üzletben egyformán érvényes. Az árstoppal nem érintetett termékre az ALDI 2008 óta érvényben lévő szabályozása érvényes, amely értelmében minden termékből háztartási mennyiség vásárolható meg, hiszen az áruházlánc számára a legfontosabb cél a lakosság kiszolgálása magas minőségű és folyamatosan alacsony árú, elsősorban ALDI saját márkás termékekből álló választékkal.”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top