Connect with us

Celebek

Hosszú évek után kitálalt Pataky Attila Zámbó Jimmyről – Ez az igazság, ezért rántott rá fegyvert

1998-ban egy fellépés miatt rántott fegyvert Zámbó Jimmy Pataky Attilára

.Azon a napon Lagzi Lajcsival léptek fel Miskolcon, ahol Attila szerette volna zárni a szettet. A Királynak viszont ez nem tetszett, és szó szót követve előkerült a fegyver.

 Láttam már fegyvert előtte, de őszintén megmondom, egy kicsit azért jéggé dermedt a szívem, amikor Jimmy rám fogta. Kérdeztem is tőle, hogy mit gondol, mit csinál és megmondtam neki, hogy aki kardot ránt, az kard által vész el. Ő meg csak folytatta, de a legszörnyűbb az egészben, hogy ha most kérdeznék tőlem, nem tudom, hogy végül melyikünk zárta az aznapi koncertet. Ő vagy én? – mesélte az Edda frontembere.

Úgy gondolom, hogy bármit is szerzett valaha magának, neki valahogy sosem volt elég mindaz, amije volt. Megvolt a legjobb autója, a csodálatos hangja, szerető családja, de ez mintha mit sem számított volna. Én úgy gondolom, hogy aki Királynak hívatja magát, az soha nem lesz igazi király

– Megmondtam neki az incidens és a koncert után, hogy remélem tisztában van azzal, hogy ez most kettőnk életében ennyi volt, és nem több. Lemondtam arról, hogy barátok legyünk, mert mérhetetlenül nevetségesnek tartottam, hogy Miskolcon, az otthonomban fegyvert fogjon rám valaki. Nem volt közöttünk harag, de más utakat választottunk.

Ő úgy érzem, egy kicsit túldimenzionálta magát. Tény, csodálatos hangja volt. Tény, nagyon szerették őt, nagyon sokan. Tudom, hogy engem egyébként még tisztelt is a maga módján. Csak valami félresiklott, de nem tudjuk, hogy micsoda, talán még ő sem – tette hozzá Pataky.

– Nyugodjon békében, és remélem következő életében jóvá tudja majd tenni mindazt, amit itt rosszul csinált. Tény, hogy voltak furcsa dolgai, de – tudom ez nem mentség – ő ilyen volt.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top