Connect with us

Sztori

Hoppá: ezekkel a sorsjegyekkel van a legnagyobb esélyed arra, hogy milliomos legyél

Hoppá: ezekkel a sorsjegyekkel van a legnagyobb esélyed arra, hogy milliomos legyél

A Szerencsejáték Zrt. elképesztő adatokat közölt azzal kapcsolatban, hogy tavaly melyik játékokkal lettek a legtöbben milliomosok Magyarországon.

Friss adatok szerint tavaly összesen 4383 milliomos lett a Szerencsejáték Zrt. játékainak köszönhetően, ami rekordnak számít, arról nem is beszélve, hogy december 9-én egy szerencsés magyar még az Eurojackpoton is nyert több, mint 75 millió eurót, vagyis nagyjából 31 milliárd forintot – ezzel pedig nemcsak rekordot döntött, hanem még a 100 leggazdagabb magyar közé is bekerült.

A 4383 emberből 1176 játékos az Ötöslottóval lett milliomos tavaly, közülük heten 100 milliónál is többet nyertek, két szerencsés pedig milliárdos összeggel gazdagodott. A Skandináv lottó 29 embert tett milliomossá, ebből heten százmilliót meghaladó nyereményt vihettek haza. A Hatoslottó összesen hét nagynyertest eredményezett; a Kenónak 100 ember köszönhet milliókat; a Luxoron 112 milliomos lett; a Puttón 190; a Jokerrel pedig 286 nyert akkora pénzösszeget, ami meghaladta a milliót.

A Szerencsejáték Zrt. azt is elárulta, hogy a kaparós sorsjegyeknek köszönhetően is rengeteg, egészen pontosan 782 új milliomosa lett Magyarországnak, sőt, konkrét információink is vannak:

A legtöbben, 124-en a Nagykarácsonnyal nyertek milliós összeget; második helyen végzett a Kaszinó, aminél 112 emberre mosolygott a milliós szerencse; utána következik sokak kedvence, a Buksza 30 nagynyertessel; végül pedig a Vadvilág zárja a sort 104 szerencséssel – vagyis ezek alapján leginkább ezekkel érdemes játszanunk, ha milliókat szeretnénk, hiszen másoknak ezek váltak be a legjobban.

A sportfogadók sem jártak olyan rosszul tavaly, ugyanis 1623, legalább 1 millió forintot érő nyeremény talált gazdára – ezek közül 44-en a Totón, 3-an a Góltotón, 839-en a földi hálózatban elérhető Tippmixen, 737-en pedig a TippmixPrón nyertek.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top