Connect with us

Sztori

Holnaptól fillérekért vehetsz autót! Akár 90 ezer forintért Opelt! Kia, Ford, Opel – itt nézheted meg őket!

Holnaptól fillérekért vehetsz autót! Akár 90 ezer forintért Opelt! Kia, Ford, Opel – itt nézheted meg őket!

MOST FILLÉREKÉRT VEHETSZ AUTÓT – ITT A MEGDÖBBENTŐEN OLCSÓ AUTÓK LISTÁJA – ÍGY JUTHATSZ HOZZÁ – autó árverés!

Árverés megnevezése: Audi 80 2.8 V6 Kikiáltási ár: 107 000 HUF

Kilométer óra állása : 229.952 km

A motor és a sebességváltó egységei a szemrevételezés alapján hiánytalanok, azonban a jármű kulcsai hiányoznak. Az akkumulátor hiányzik. A hajtáslánc teljes körű ellenőrzése indokolt.

Opel Astra 2.0 Caravan Kikiáltási ár: 93 000 HUF A jármű műszaki érvényessége 2013.12.09.-én megszűnt, szervizkönyvvel nem rendelkezik.A karosszéria elhasznált állapotú, az elemek nagy része fénysérült, lakkozása sérült.

A motor és a sebességváltó egységei a szemrevételezés alapján hiánytalanok. A jármű külső elektromos táplálással sem indítható, az akkumulátor teljesen le van merülve, cseréje indokolt. A hajtáslánc teljes körű ellenőrzése, a motor időszakos szervizelése indokolt.

Árverés megnevezése: Opel Vectra C Kikiáltási ár: 630 000 HUF

A jármű műszaki érvényessége 2014.07.20.-án megszűnt, szervizkönyvvel nem rendelkezik.A karosszéria elhasznált állapotú, annak fényezése jelentős mértékben be van mattulva, polírozása indokolt. A vészhárítók több helyen is sérültek. A jármű fényezése a rétegvastagsági mérések alapján nem gyári. Az utastér erősen szennyezett, elhasznált állapotú.

Árverés megnevezése: Ford Transit 2.5 TD 190 L Kikiáltási ár: 186 000 HUF Kilóméter óra állása: 208.068 km Készítés/gyártás ideje: 1997

Hirdetés

Árverés megnevezése: Kia Picanto 1.0 LX Cool Kikiáltási ár: 626 000 HUF A jármű műszaki érvényessége 2015.05.10.-én megszűnt, szervizkönyvvel nem rendelkezik.A karosszéria állapota nem volt teljeskörűen ellenőrizhető. A jármű fényezése arétegvastagsági mérések alapján gyári. Az üvegfelületek és a világítótestek állapotamegfelelő. Az utastér erősen szennyezett. A gumiabroncsok állapota megfelelő, a jármű 4 dbdísztárcsával van felszerelve.

A gépjármű féktárcsái kopottak, korrodáltak. A motor és asebességváltó egységei a szemrevételezés alapján hiánytalanok. Az akkumulátor le van merülve. A hajtáslánc teljes körű ellenőrzése, a motor időszakos szervizelése indokolt. A jármű egy darab légzsákkal, ABS-el, indításgátlóval és központi ajtózárral rendelkezik. A jármű a hitelbiztosítéki nyilvántartásban nem szerepel, a jármű a forgalomból ideiglenesen kivonásra került.

Árverés megnevezése: Polski Fiat 126 650/E Kikiáltási ár: 32 000 HUF

Hirdetés

Árverés megnevezése: Volkswagen Golf 1.6 D CL Kikiáltási ár: 78 000 HUF

Itt tájékozódhat részletesen az autókról, árukról, állapotukról és a továbbiakról >>> katt ide a részletekért!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top