Connect with us

Sztori

Hiába nyertek több mint 600 milliót, elfogyott a pénzük,htalmas ház, sofőrös luxusautó, balatoni nyaraló, belvárosi kávéház

Hatalmas ház, sofőrös luxusautó, balatoni nyaraló, belvárosi kávéház. Egyebek mellett erre ment el a pénz.

Véget ért a tündérmeséje a lottónyertes győri házaspárnak, akik a hajléktalanság küszöbén vitték el a fődíjat még 2013-ban.

Ők ritka kivételként vállalták a nyilvánosságot, így az egész ország megtudhatta, hogy mire is költötték a 636 millió forintos nyereményt. A korábban nélkülöző Andraschek-házaspár vett egy nagy házat Győr kertvárosában, a gyerekeknek egy-egy lakást, balatoni vízparti nyaralót és egy fehér BMW-t sofőrrel és nyitottak egy belvárosi cukrászdát is.

Blikknek pedig most elárulták, hogy a pénzüket felélték, három-négy hónapja eladták a kocsijukat, mert nem tudták fizetni a sofőrt, ők maguk pedig nem tudnak vezetni. Most pedig azon gondolkodnak, hogy a 180 négyzetméteres győri házukat eladják és kisebbe költöznek. – Kettőnknek nagyon nagy ez az épület. Rengeteg munka rendben tartani, a villany- és a gázszámlákról nem is beszélve. A sokszorosukra nőttek – magyarázta a lapnak a korábbi milliomos, aki ennek ellenére nem elégedetlen.

Igazság szerint örülünk, hogy van, ahol álomra hajthatjuk a fejünket és hogy a családtagjainkkal itt vagyunk egymásnak. Még nincsen unokám, ez az egy hiányom van csak az életben, de más már minden megadatott, ahogy a szegénység, úgy a gazdagság is

– mondta Andraschek Anikó.

A kávézót már öt éve bezárták, mert veszteséges volt, a balatoni házat is eladták, de a gyerekeknek vett lakások megmaradtak.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top